Kuntovalmentajan Kulttuuriseikkailu

SPV:n miesten edustusjoukkueen kuntovalmentajana toisen kesänsä toiminut Timo Polari on julkaissut uusimman kirjansa Kulttuuriseikkailu – kadonneen sivistyksen jäljillä. Kirja kertoo Polarin kahden kuukauden matkasta länsimaisen sivistyksen ytimeen. Seikkailusta muodostui ainutlaatuinen tarina siitä, mitä kulttuurimme keskeiset kohteet ja teokset voivat ihmiselle kertoa.

Kirjassa on 288 sivua ja lähes yhtä monta upeaa kuvaa. Kirja on kovakantinen ja se on painettu taidepainopaperille. Muhkea teos painaakin 1,3 kg ja on kooltaan lähes A4. Teos käy erinomaisesti myös lahjakirjaksi.

Kirja sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita mm. liikunnasta, matkustamisesta, taiteista, filosofiasta, myyteistä, historiasta, kulttuurista tai elämän tarkoituksen etsinnästä.

Miesten liigakauden avausottelussa perjantaina 23.9. Seinäjoki-Areenassa kirjaa on saatavana hintaan 35 euroa / kpl (ovh. 39,90). Jokaisesta tuolloin myydystä kirjasta menee SPV:n juniorityölle 5 euroa!

Lisätietoja, kirjatilauksia yms. myös osoitteessa www.timopolari.com

SEINÄJOEN PELIVELJET

SPV:N TOIMISTO

toimistopeliveljet.fi
050 432 2508 (ma-pe klo 11-13)
Seuralantie 9 (TB-rakennus, Piiri), 60220 SJKSeinäjoen Peliveljet ry (SPV) on vuonna 1994 perustettu salibandyn erikoisseura. Seura edistää salibandykulttuuria toiminta-alueellaan tarjoamalla huipputason kilpaurheilu- sekä harrastetason toimintaa yhä uusille ryhmille.

SPV:n miesten F-liigajoukkueen toiminnasta vastaa SPV Salibandy Oy, jolla on oma hallinto ja talous.