Miesten 3-joukkueeseen haetaan pelaajia

SPV on perustanut uuden joukkueen miehille. Joukkue toimii enimmäkseen harrastepohjalta, mutta tarkoitus on kuitenkin ensi syksyllä osallistua esim. SSBL:n 5. divariin.

Joukkueen toiminta käynnistetään Opetus- ja Kulttuuriministeriön hankerahalla, joten pelaajalle ei tule toiminnasta kustannuksia kevään 2014 osalta. Jatkossa toiminta rahoitetaan pelaajakohtaisella kausimaksulla, joka koostuu mm. salivuoromaksuista sekä mahdollisten kilpailutoiminnan kuluista (pelimatkat, tuomarit jne). Kustannukset tullaan pitämään mahdollisimman alhaalla, että osallistuminen olisi mahdollista mm. opiskelijan kukkarolle.

-SPV ei ole pystynyt tarjoamaan kaikille halukkaille paikkaa miesten 2-joukkueessa, joten viime kaudellakin monta innokasta pelaajaa jäi toiminnan ulkopuolelle. Nyt tämä ongelma on ratkaistu, toteaa hankkeen käynnistäjä Jyrki Holopainen.

Joukkue harjoittelee Qmaxissa tiistaisin klo 18.30 ja mukaan mahtuu vielä muutamia uusia pelaajia. Tervetuloa!

Ilmoittautumiset Jyrki Holopaiselle puh. 044-3292390 tai jyrki.holopainen24@gmail.com

SEINÄJOEN PELIVELJET

SPV:N TOIMISTO

toimistopeliveljet.fi
050 432 2508 (ma-pe klo 11-13)
Seuralantie 9 (TB-rakennus, Piiri), 60220 SJKSeinäjoen Peliveljet ry (SPV) on vuonna 1994 perustettu salibandyn erikoisseura. Seura edistää salibandykulttuuria toiminta-alueellaan tarjoamalla huipputason kilpaurheilu- sekä harrastetason toimintaa yhä uusille ryhmille.

SPV:n miesten F-liigajoukkueen toiminnasta vastaa SPV Salibandy Oy, jolla on oma hallinto ja talous.