Mika & Mikko Kohosen salibandyleiri 28.-30.7.2015

mika_ja_mikko_kohonen_salibandyleiri2015

SPV järjestää heinäkuun loppupuolella jälleen monipuolisen ja ammattitaitoisen salibandyleirin. Leiri on suunnattu 6-15-vuotiaille. Leirin ohjauksesta vastaa itse maestro Mika Kohonen ja leirillä yhtenä päivänä on mukana myös velipoika Mikko Kohonen. Veljesten lisäksi ohjaajina nähdään SPV:n mestarijoukkueen pelaajia. Tästä eivät pidot enää paljon paremmaksi voi tulla.

Leiripaikkana toimii Seinäjoen urheilutalo, jonka ohessa puitteet monipuoliseen leirielämään on kunnossa. Ruokailut järjestetään Seinäjoella: Ti Salotta, Ke McDonald’s ja To Pizzeria Piikki. Näihin kuljetaan ohjaajien johdolla kävellen tai järjestetään erillinen autokuljetus.

Tarkempi leiri-info:
Mika & Mikko Kohosen salibandyleiri
Paikka: Seinäjoen Urheilutalo
Aika: päivittäin 9-15
Hinta 95 euroa. Sisaralennus 10€.
-6-15-vuotiaille
Ruokailu: leireillä tarjotaan yksi lämmin ruoka joka päivä.
Sisältö: salibandyharjoitusten lisäksi mm. jalista, uintia, rantalentistä, peuhupainia, tennistä jne.

Lisätiedot leirin sisältöön liittyen: ville.kuusela@peliveljet.com, 0407267098

Leiri-ilmoittautuminen suoritetaan SPV:n käyttöönottaman MyClub-toiminnanohjausjärjestelmän kautta. Ilmoittautumislinkki ja tarkemmat ohjeet löytyvät SPV:n Tapahtumat-sivulta (www.peliveljet.fi/tapahtumat)

TERVETULOA IKIMUISTOISELLE SALIBANDYLEIRILLE!

SEINÄJOEN PELIVELJET

SPV:N TOIMISTO

toimistopeliveljet.fi
050 432 2508 (ma-pe klo 11-13)
Seuralantie 9 (TB-rakennus, Piiri), 60220 SJKSeinäjoen Peliveljet ry (SPV) on vuonna 1994 perustettu salibandyn erikoisseura. Seura edistää salibandykulttuuria toiminta-alueellaan tarjoamalla huipputason kilpaurheilu- sekä harrastetason toimintaa yhä uusille ryhmille.

SPV:n miesten F-liigajoukkueen toiminnasta vastaa SPV Salibandy Oy, jolla on oma hallinto ja talous.