MIkko Kohonen Cup – turnausinfoa

Huom. Otteluohjelma on juuri lähetetty joukkueiden yhteyshenkilöille sähköpostitse.

Jos olet osallistumassa Mikko Kohonen Cupiin, tässä on tärkeää infoa juuri sinulle. Olet Tervetullut!

v Ilmoittautuminen. Joukkueet ilmoittautuvat Areenassa turnausinfossa ennen ensimmäistä ottelua (myös Urheilutalolla ja Qmaxissa pelaavat joukkueet ilmoittautuvat Areenassa). Ilmoittautuessanne saatte passit ja t-paidat. Pelkällä joukkuemaksulla osallistuvat joukkueet myös ilmoittautuvat. Mahdolliset viime hetken muutokset aikatauluihin jne. tulee myös tässä vaiheessa teille tiedoksi.

v Hallit ja pukuhuoneet. Käytössämme on kolme pelihallia:

Kahdessa jälkimmäisessä pelataan miesten sarja. Pukuhuoneita on rajoitetusti tällaiselle väkimäärälle, joten ne kaikki ovat yhteiskäytössä (merkattu erikseen tytöille ja pojille). Pukuhuoneessa käydään vaihtamassa vaatteita sekä suihkussa, mutta muina aikoina siellä ei saa säilyttää varustekasseja. Urheilutalolla ja Qmaxissa kaikki pukuhuoneet ovat miesten käytössä.

v Kentät. Kentät 1-5 on Areenassa, kenttä 6 on Urheilutalolla ja kenttä 7 Qmaxissa.

v Arvotavarat. Älkää säilyttäkö puhelimia, lompakoita jne. varustekasseissa ilman valvontaa. Areena, Urheilutalo, Qmax tai SPV ei vastaa kadonneesta omaisuudesta.

v Majoitus. Majoitus A-passin lunastaneille on Marttilan koululla, osoite on Kirkkokatu 9 .

v Hesburger. Passeihin sisältyvän kerrosaterian voi käydä nauttimassa turnauksen aikana lauantaina tai sunnuntaina (Passit A, B, C, D). Seinäjoelta löytyy kolme Hesburgeria:

v Areenan Fazer-ravintola. Lounasbufeen ryhmävaraukset: seinajokiareena@fazer.fi.

v Areenan pihan pysäköinti on rajoitettu kiekolla 2 tuntiin. Areenan takana oleva iso P-alue on kuitenkin viikonloppuisin maksuton (ei aikarajoitusta).

v Löytötavarat. Löytötavaroita säilytetään turnauksen jälkeen kuukauden ajan. Niitä voi kysellä; toimisto@peliveljet.com

v Ea-varustus. Jokaisen joukkueen tulee itse varautua normaalein ea-tarvikkein, kuten kylmäpussit. Areenassa on myös osan ajasta järjestäjän puolesta ea-päivystys. Tarkemmat päivystysajat ilmoitetaan paikanpäällä infopöydällä (ja ilmoittautuessanne).

v Terveyskeskus. Ensiapupäivystys Y-talossa; Koskenalantie 18, klo 8-22, puh. (06) 425 5111. Yöpäivystys klo 22-08, puh. (06) 415 4555.

v Kilpailusäännöt. Turnauksessa noudatetaan SSBL:n virallisia pelisääntöjä, muutamin tarkennuksin, jotka löytyvät pdf.-muodossa mm. turnausinfosta www.peliveljet.fi -sivulla. Säännöt myös lähetetään joukkueiden yhteyshenkilöiden sähköpostiin.

v Otteluohjelma. Otteluohjelma on lähetetty joukkueiden yhteyshenkilöille. Se tulee näkyville myös SPV:n kotisivujen Turnausinfo-sivulle.

v Maksut. Huolehdithan, että kaikki maksut joukkueen osalta on maksettu ennen turnausta. Ota maksuista kuitti mukaan, mikäli maksut on maksettu myöhemmin, kun ke 14.5.2014.

v Oheismyynti. Areenassa on mm. Realstick sekä Kohonenbros 2MK -myyntipisteet, jossa myynnissä on salibandytarvikkeita erikoishintaan. Muutama esimerkki: Realstick Caviar juniorikoot 15e (ovh 39,90e) ja aikuisten koot 25e (ovh. 59,90e). Maailman huippupelaajien käyttämät 2MK lämpö- /suojahousut Basic 45e (ovh. 59,90e) ja Pro 60e (ovh. 79,90e). Housuja juniori- ja aikuiskoossa.


Onnea ja onnistumisia kaikille tasapuolisesti!

Ennen turnausta yhteydenotot; kohonencup@peliveljet.com


TWITTER
@mikkokohonen17
#mkc2014

FACEBOOK
SPV Floorball Team
Mikko Kohonen
2MK

INSTAGRAM
#mkc2014

Kaikkien Twitterissä tai Instassa Mikolle hastagilla #mkc2014 turnausfiiliskuvan julkaisseiden kesken arvotaan palkintoja.

SEINÄJOEN PELIVELJET

SPV:N TOIMISTO

toimistopeliveljet.fi
050 432 2508 (ma-pe klo 11-13)
Seuralantie 9 (TB-rakennus, Piiri), 60220 SJKSeinäjoen Peliveljet ry (SPV) on vuonna 1994 perustettu salibandyn erikoisseura. Seura edistää salibandykulttuuria toiminta-alueellaan tarjoamalla huipputason kilpaurheilu- sekä harrastetason toimintaa yhä uusille ryhmille.

SPV:n miesten F-liigajoukkueen toiminnasta vastaa SPV Salibandy Oy, jolla on oma hallinto ja talous.