Naisten 1div sarjapaikasta luovuttiin – Toiminta hakee uutta nousua

ned2021

SPV on perunut ilmoittautumisen naisten 1. divisioonaan, pelaajapulan vuoksi. Sarjaan ilmoittautuminen erääntyi toukokuussa, jolloin joukkueen tilanne näytti jo haasteelliselta, mutta sen uskottiin kuitenkin ratkeavan alueen uuden F-liigajoukkueen, Blue Foxin, kanssa sovitun farmisopimuksen avulla. F-liigapelit kuitenkin houkuttelivat lähemmäs kymmenen SPV:n pelaajaa siirtymään kokonaan Blue Foxiin, eikä farmisopimusta ollut enää järkevää toteuttaa. Tämän lisäksi muista eri syistä, kuten loukkaantumisten, opiskelujen tai pelaajauran lopettamispäätösten yhteenlaskettuna summana, jäi joukkueen kokoonpano muutamaan pelaajaan. Yhteistyön mahdollisuuksia tunnusteltiin myös lähialueen seurojen kanssa, mutta se ei tuottanut tulosta.

Osa naisten joukkueen pelaajista oli vielä A-ikäisiä, joten FBC Remixin kanssa yhdessä, oli rakenteilla joukkue myös T21 SM-sarjaan. Tämä suunnitelma sai naisten joukkueen tilanteen vuoksi ison kolhun ja kun myös Remixissä nousi haasteita toteuttaa keväällä suunniteltu yhteistyö, peruttiin myös T21 sarjapaikka.

Molempien sarjojen ollessa valtakunnallisia sarjoja, pelimatkat lähes koko Suomen kartan pituudelta, niihin osallistuminen pienellä porukalla olisi taloudellisesti todella raskasta, pelillisestä puolesta puhumattakaan.

Tähtäimessä uusi nousu. Elokuun alkuun mennessä tehdään päätös naisten 3. divariin ilmoittautumisesta. SPV:ssä on tyttöjen joukkueet T16, T14 ja T12 sarjoissa.

Alkuperäinen kuva: Nikko Visual

SEINÄJOEN PELIVELJET

SPV:N TOIMISTO

toimistopeliveljet.fi
050 432 2508 (ma-pe klo 11-13)
Seuralantie 9 (TB-rakennus, Piiri), 60220 SJKSeinäjoen Peliveljet ry (SPV) on vuonna 1994 perustettu salibandyn erikoisseura. Seura edistää salibandykulttuuria toiminta-alueellaan tarjoamalla huipputason kilpaurheilu- sekä harrastetason toimintaa yhä uusille ryhmille.

SPV:n miesten F-liigajoukkueen toiminnasta vastaa SPV Salibandy Oy, jolla on oma hallinto ja talous.