Naisten joukkue divarikarsintojen ensimmäiseen vaiheeseen

SPV:n naiset divarikarsintojen ensimmäiseen vaiheeseen

 

SPV:n naisjoukkue lähtee sunnuntaina 1. divisioonan karsintojen ensimmäiseen vaiheeseen. Joukkue oli oman Pohjanmaan alueen ykkönen. SPV voitti Ilmajoella pelatun ylemmän jatkosarjan kaikki pelit ja saa näin yhden lähtöpisteen mukaansa karsintaturnaukseen. Karsintaturnauksessa pelaavat Pohjanmaalta SPV ja ISB Ilmajoelta sekä pohjoisen alueelta SSRA II (Rankat Ankat) ja HaHu. Lohkon kaksi parasta jatkavat seuraavalle kierrokselle.

 

SPV lähtee hakemaan turnauksesta kovia pelejä ja sen myötä myös mahdollisuutta päästä toiselle kierrokselle. Naisjoukkue koostuu naispelaajista sekä a-tyttöjoukkueen pelaajista. Lisäksi kauden aikana joukkueessa on nähty b-tyttöpelaajia, jotka ovat mukanaolollaan  mahdollistaneet kaikkien sarjojen läpiviennin hyvällä osallistujamäärällä. Kauden aikana joukkueen valmennuksesta on kantanut vastuuta pelaajavalmentajat sekä Jari Karjalainen ja Matti Pollari.

 

 

Otteluohjelma Haukiputaalla 18.3.2018

 

12.00 ISB – SSRA II

13.00 SPV – HaHe

 

15.00 HaHe – ISB

16.00  SSRA II – SPV

 

18.00  ISB – SPV

19.00 SSRA II – HaHe

 

 

 

PS. Kun kausi saadaan pakettiin, emme jää laakereille lepäämään, vaan avoimet harjoitukset alkavat huhtikuussa! Ole kuulolla, lisätietoa tulossa pian!

 

PPS. Nyt olemme myös Instagramissa!

 

SEINÄJOEN PELIVELJET

SPV:N TOIMISTO

toimistopeliveljet.fi
050 432 2508 (ma-pe klo 11-13)
Seuralantie 9 (TB-rakennus, Piiri), 60220 SJKSeinäjoen Peliveljet ry (SPV) on vuonna 1994 perustettu salibandyn erikoisseura. Seura edistää salibandykulttuuria toiminta-alueellaan tarjoamalla huipputason kilpaurheilu- sekä harrastetason toimintaa yhä uusille ryhmille.

SPV:n miesten F-liigajoukkueen toiminnasta vastaa SPV Salibandy Oy, jolla on oma hallinto ja talous.