Pelaamaan SPV:n A- ja B-junioreihin?

Oletko kiinnostunut pelaamaan SPV:n A- ja B-junioreissa?

 

SPV A-poikien edustusjoukkue pelaa A-junioreiden SM-sarjaa. Joukkue rakennetaan huhtikuun aikana. Avoimet harjoitukset pyörivät huhtikuun ajan. Mikäli omaat urheilulliset elämäntavat ja koet olevasi ASM-tason urheilija, ota yhteyttä!

A-poikien edustusjoukkueen lisäksi löytyy A-junioreiden 1.divisioonajoukkue AB-akatemia. Siitä lisää alempana.

 

SPV B-poikien edustusjoukkue kuuluu Floorball Academyyn (FBA). Joukkue rakennetaan huhtikuun aikana. Avoimet harjoitukset pyörivät huhtikuun ajan. Mikäli koet olevasi urheilulliset elämäntavat omaava tavoitteellinen FBA-tason urheilija, ota yhteyttä!

SPV B-poikien edustusjoukkue tavoittelee SM-sarjapaikkaa. Tämän lisäksi seuralla on toinenkin tavoitteellinen joukkue, B-poikien kilpajoukkue, joka tavoittelee paikkaa valtakunnallisessa 1.divisioonassa. Mikäli pelaajia riittää, yksi joukkue pelaa myös aluesarjassa. Kaikille löytyy siis oman tason ja halun mukaan toimintaa.

 

AB-Akatemia pelaa ylialueellista A-junioreiden 1.divisioonaa. Tässä on toinen vaihtoehto, jos olet A-ikäinen (-97-99) ja valtakunnallinen SM-sarja ei ole sinun juttusi. AB-Akatemian toimintaan kuuluu myös B-juniorit. Peleihin mennään täysillä ryhmillä. AB-Akatemialaisena sinulla on myös loistava mahdollisuus pelata SPV Miehet III-joukkueessa.

 

Ilmoittautumiset

ASM: 
Ville Manner (Valmentaja)
044 – 041 3604
mannerville ( a )gmail.com

B-pojat edustus ja kilpa:
Anssi Pietilä (Valmentaja)
045 – 123 5555
anssipietila ( a ) hotmail.com

AB-Akatemia:
Pertti Ahokas (JoJo)
0500 508 763
pertti.ahokas ( a ) ahokkaanautomies.fi

SEINÄJOEN PELIVELJET

SPV:N TOIMISTO

toimistopeliveljet.fi
050 432 2508 (ma-pe klo 11-13)
Seuralantie 9 (TB-rakennus, Piiri), 60220 SJKSeinäjoen Peliveljet ry (SPV) on vuonna 1994 perustettu salibandyn erikoisseura. Seura edistää salibandykulttuuria toiminta-alueellaan tarjoamalla huipputason kilpaurheilu- sekä harrastetason toimintaa yhä uusille ryhmille.

SPV:n miesten F-liigajoukkueen toiminnasta vastaa SPV Salibandy Oy, jolla on oma hallinto ja talous.