Punainen kevät! Kaikki SM-sarjat päättyivät mitalijuhliin.

SPV:n 25v juhlavuoden kevät on ollut historian punaisin, eli kaikki sm-sarjoissa pelaavat juniori-ikäluokat ovat päättäneet kautensa mitalijuhliin. Tämän lisäksi myös miesten joukkue voitti pronssia Salibandyliigassa. Mitali on tullut siis kaikista SM-sarjoista, missä SPV:ltä on ollut joukkue tällä kaudella mukana. Urheilutalon katsomot ovat olleet täynnä tunnelmaa ja koko seuraväki on elänyt jännittävää kevättä joukkueiden mukana. B-poikien ratkaisevassa finaaliottelussa oli paikalla huimat 1148 katsojaa!

Onnea joukkueiden pelaajille ja taustajoukoille sekä suuret kiitokset vanhemmille ja seuran isolle vapaaehtoisten toimijoiden joukolle!

 

c-pojat-19

C1- pojat voittivat EräViikingit pronssiottelussa maalein 11-8.

 

a-pojat

A-pojat taistelivat hopeaa, Oilersin voittaessa mestaruuden. Kuva: Ari Honkonen

 

b_pojat_spv

B-pojat juhlivat mestaruutta hienon finaalisarjan päätteeksi, kun Steelers kaatui otteluvoitoin 3-0. Kuva: Juha Käenmäki

 

miehet-pronssi-19

Kevään tietysti kruunaa miesten joukkueen voittama pronssi Salibandyliigassa.

SEINÄJOEN PELIVELJET

SPV:N TOIMISTO

toimistopeliveljet.fi
050 432 2508 (ma-pe klo 11-13)
Seuralantie 9 (TB-rakennus, Piiri), 60220 SJKSeinäjoen Peliveljet ry (SPV) on vuonna 1994 perustettu salibandyn erikoisseura. Seura edistää salibandykulttuuria toiminta-alueellaan tarjoamalla huipputason kilpaurheilu- sekä harrastetason toimintaa yhä uusille ryhmille.

SPV:n miesten F-liigajoukkueen toiminnasta vastaa SPV Salibandy Oy, jolla on oma hallinto ja talous.