Salotan taistot 2001-1998 sarjoissa

Tiukkoja taistoja vuosituhannen vaihteen poikien sarjoissa

Salotan toiseksi nuorimmassa sarjassa, pojat 2001, miteltiin kuuden joukkueen kesken. Poikkeuksellisesti suurin osa tämän sarjan peleistä pelattiin vasta sunnuntaina, parin joukkueen ilmaantuessa vasta silloin pelipaikkakunnalle. Peliveljiltä tässä ikäluokassa oli ennätysmäärä joukkueita mukana, kun molemmat 01-joukkueet oli jaettu yhteensä neljään tiimiin: Punainen ja Sininen sekä pääosin futareista koostuvat Oranssi ja Musta. Sarjan muut joukkueet olivat RuRu jsb Musta ja RuRu jsb Valkoinen.
Alkulohkon selkeä ykkönen oli hämeenlinnalainen RuRu jsb Musta, joka voitti kaikki viisi alkusarjan otteluaan. Alkulohkon jälkeen finaalipaikasta RuRu Mustaa vastaan taistelivat SPV Sininen ja SPV Oranssi. Joukkueiden pelattua alkulohkossa tasan, vei Oranssin tie finaaliin paremman maalieron turvin.
Pronssiottelussa vastakkain olivat SPV Sininen ja Ruru Valkoinen. Ottelussa ei liiemmin dramatiikkaa nähty, vaan siniset Peliveljet ottivat pronssin talteen 5-1-lukemin.
Finaali RuRu Mustan ja SPV Oranssin välillä oli lähes yhtä selkeä ainakin numeroiden osalta, kun RuRu piti yllä Hämeen kunniaa, napaten kultamitalit lukemien 4-1 siivittämänä.

Pojat 2000 -sarja muistutti piirteiltään kovin paljon vuotta nuorempien sarjaa, sillä finaalissa kohtasivat SPV ja RuRu jsb 2001.
SPV:n 00-syntyneiden ryhmistä oli mukana kolme joukkuetta: SPV Valkoinen sekä Sinipunaisen turnauksenaikaisen kahtiajaon jäljiltä Sininen ja Punainen. RuRun lisäksi sarjan täytti O2 Jyväskylästä.
Sarjan pronssiottelussa taistelivat O2 ja SPV Valkoinen. SPV näytti mainiota venymiskykyä, sillä hävittyään alkulohkon pelin jyväskyläläisille joukkue paransi otettaan ja nappasi pronssimitalit O2:sen nenän edestä luvuin 3-4.
Mikäli SPV Valkoinen nosti tasoaan, teki sen myös RuRu. Alkulohkon viimeisessä ottelussa SPV Sininen oli parempi kahden maalin turvin, mutta jostain sai RuRu kaivettua finaaliin taistelutahtoa ja sen avulla viisi maalia SPV Sinisen kahta vastaan. Kulta siis RuRu jsb 2001:lle ja hopea SPV Siniselle.

Pojat 1998-1999 -sarja pelattiin kahdessa lohkossa, kuuden joukkueen voimin. A-lohkon muodostivat kolme 98-joukkuetta: SPV 98, SBC Malmi ja KyKy. B-lohkossa kilpaili kolme 99-joukkuetta, SPV 99, NJ Dragons ja NJ Tigers.
Välierissä kohtasivat SBC Malmi ja SPV 98 sekä NJ Dragons ja Kyky. Alkulohkossa Malmin ja SPV 98:n pelaama tasapeli tiesi välieräottelusta tiukkaa taistoa, mutta lätkäjätkistä muodostuva SBC vei pidemmän korren 4-1 -lukemin. Finaaliin he saivat toisesta välierästä vastaansa NJ Dragonsin. Loppuottelusta tuli lopulta yllättävänkin tasainen, SBC Malmin ottaessa kultaa luvuin 7-4. Pronssiottelussa KyKy taipui SPV 98:lle 9-0.

SEINÄJOEN PELIVELJET

SPV:N TOIMISTO

toimistopeliveljet.fi
050 432 2508 (ma-pe klo 11-13)
Seuralantie 9 (TB-rakennus, Piiri), 60220 SJKSeinäjoen Peliveljet ry (SPV) on vuonna 1994 perustettu salibandyn erikoisseura. Seura edistää salibandykulttuuria toiminta-alueellaan tarjoamalla huipputason kilpaurheilu- sekä harrastetason toimintaa yhä uusille ryhmille.

SPV:n miesten F-liigajoukkueen toiminnasta vastaa SPV Salibandy Oy, jolla on oma hallinto ja talous.