Seura-analyysi

SPV:n hallitus teetti oman seuransa jäsenille ja junioripelaajien vanhemmille suunnatun kyselyn tämän vuoden alkupuolella. Kysely on osa salibandyseurojen kehittämishanketta, johon myös SPV osallistuu. Kyselyn tuloksia tullaan hyödyntämään seuran toimintaa kehittäessä. Kyselyn oli laatinut Suomen Salibandyliitto ja siihen osallistuivat SPV:n lisäksi myös muut seurakehittämishankkeeseen osallistuvat salibandyseurat.

Kyselyssä pyydettiin arvioimaan seuran toimintaa sen perustan, puitteiden sekä määrän ja laadun osalta. Lisäksi vastaajilta pyydettiin kommentit seuran vahvuuksista ja heikkouksista sekä mahdollisisita uhkatekijöistä.

Kyselyyn vastasi yhteesnä 44 henkilöä, joista miehiä oli 24 ja naisia 20. Vastanneista 68% oli harrastajien vanhempia, 13% ohjaajia tai valmentajia ja 9% aktiivisia jäseniä tai valmentajia. Suurin osa (81%) vastaajista oli iältään 31-50 vuotta.

Kyselyn tulokset antoivat seuramme hallinnolle arvokasta tietoa siitä, kuinka toiminnan järjestämisessä on onnistuttu. Tarvittavat kehitystoimenpiteet käynnistetään vielä kuluvan vuoden aikana. Jäsenkyselyn tulokset on jaettu joukkueiden yhteyshenkilöille.

SEINÄJOEN PELIVELJET

SPV:N TOIMISTO

toimistopeliveljet.fi
050 432 2508 (ma-pe klo 11-13)
Seuralantie 9 (TB-rakennus, Piiri), 60220 SJKSeinäjoen Peliveljet ry (SPV) on vuonna 1994 perustettu salibandyn erikoisseura. Seura edistää salibandykulttuuria toiminta-alueellaan tarjoamalla huipputason kilpaurheilu- sekä harrastetason toimintaa yhä uusille ryhmille.

SPV:n miesten F-liigajoukkueen toiminnasta vastaa SPV Salibandy Oy, jolla on oma hallinto ja talous.