SPV 20-vuotisjuhlat Rytmikorjaamolla 4.1.2014

Seinäjoen Peliveljet ry on perustettu 3.1.1994. Seuran 20-vuotista taivalta juhlittiin Rytmikorjaamolla, jossa tarjolla oli hyvän ohjelman lisäksi erittäin maittava illallinen. Juhlassa oli paikalla mm. naisten ja miesten edustusjoukkueet, entisiä pelaajia, taustahenkilöitä sekä sponsorien edustajia. Juhlaan toi Seinäjoen kaupungin tervehdyksen kaupunginhallituksen jäsen, Professori Kari Hokkanen. Suomen Salibandyliiton tervehdyksen toi järjestötoiminnan päällikkö Mervi Kilpikoski. Molempien kutsuvieraiden puheet olivat lämpimiä ja huumorilla höystettyjä, ja niistä välittyi henkilökohtaiset kokemukset Seinäjoen Peliveljien kanssa.

Musiikista vastasivat kaksi huikean hienoa esiintyjää, joilla molemmilla on side seuraan. Illallisen jälkeen esiintyi Kids Sing -finalisti sekä SPV:n junioripelaaja Miska Mäkiviita ja kakkukahvien nautiskelun jälkeen ”ex-pelaajan puoliso” Jonna Pirttijoki-Helanen lauloi ja soitti harmonikkaa.

Puheenjohtaja Asko Mäyry oli valmistanut videoesityksen, jossa käytiin läpi seuran 20-vuotinen historiikki mm. lehtileikkeiden sekä videopätkien avulla. Lopuksi perustajajäsen Tommy Koponen haastatteli hahmoja historian varrelta; ensimmäisenä toista perustajajäsentä, Kimmo Pollaria, ja sen jälkeen Samuli Kivimäkeä, Timo Pakkalaa, Tuulikki Kangasluomaa, Ville Kuuselaa, Tuukka Kivirantaa, Mikko Kohosta, Timo Syrjälää ja Tuulikki Muilua.

Juhlassa kuulimme monta hauskaakin sattumaa vuosien varrelta, mutta kävi myös selväksi, että seuran alkuajoista alkaen on tavoitteet olleet korkealla ja niiden saavuttamiseksi on 20 vuoden aikana tehty valtavasti töitä isolla joukolla. Iso kiitos kuuluu kaikille niille, jotka ovat vuosien varrella pelanneet seuran eri joukkueissa tai toimineet hallituksessa, valmennuksessa ja toimihenkiöinä eri tehtävissä. Toivomme, että mesestyksekäs työ saa jatkua edelleen!

SPV kiittää kaikkia kanssamme juhlineita sekä monin eri tavoin seuraa onnitelleita!

Kuvassa: Esille oli asetettu mm. naisten ja miesten pelipaidat 20 vuoden ajalta.

SEINÄJOEN PELIVELJET

SPV:N TOIMISTO

toimistopeliveljet.fi
050 432 2508 (ma-pe klo 11-13)
Seuralantie 9 (TB-rakennus, Piiri), 60220 SJKSeinäjoen Peliveljet ry (SPV) on vuonna 1994 perustettu salibandyn erikoisseura. Seura edistää salibandykulttuuria toiminta-alueellaan tarjoamalla huipputason kilpaurheilu- sekä harrastetason toimintaa yhä uusille ryhmille.

SPV:n miesten F-liigajoukkueen toiminnasta vastaa SPV Salibandy Oy, jolla on oma hallinto ja talous.