SPV järjestää katusählyturnauksen myös Hankasalmella

Katusählyä nähdään SPV:n järjestämänä tänä kesänä myös Hankasalmella. Tulevana lauantaina nimittäin pelataan Hankasalmen Jari-Pekan pihassa katusählyturnaus. Turnaukseen mahtuu vielä hyvin mukaan. Eli jos kesäinen pelailu hyvässä hengessä kiinnostaa, kokoa joukkue ja ilmoittaudu viimeistään to 14.7. tommy.koponen(at)peliveljet.com.

Osallistumismaksu on 50 euroa/joukkue ja kentällä pelataan 3 vs 3 miehityksellä. Sarjat löytyvät erikseen miehille, naisille, sekajoukkueille kuin myös firmaporukoille. Myös alle 16-vuotiaille on oma sarjansa.

Turnauksen järjestelyistä vastaa SPV:n salibandyliigajoukkue. Niinpä paikalla nähdään koko liuta lajin Suomen mestareita. Kymmenkunta pelaajaa tästä porukasta on nimittäin viimeisen viiden vuoden sisällä ollut voittamassa salibandyn Suomen mestaruutta peräti kolmeen kertaan. Näiden joukossa on mm. salibandyliigan kaikkien aikojen tehokkain pelaaja ja lajin kaksinkertainen maailman mestari Mikko Kohonen sekä pariin kertaan salibandyliigan pistepörssin voittanut Sami Koski.

Tervetuloa lauantaina Hankasalmelle!

Katusählykuva Hankasalmi

SEINÄJOEN PELIVELJET

SPV:N TOIMISTO

toimistopeliveljet.fi
050 432 2508 (ma-pe klo 11-13)
Seuralantie 9 (TB-rakennus, Piiri), 60220 SJKSeinäjoen Peliveljet ry (SPV) on vuonna 1994 perustettu salibandyn erikoisseura. Seura edistää salibandykulttuuria toiminta-alueellaan tarjoamalla huipputason kilpaurheilu- sekä harrastetason toimintaa yhä uusille ryhmille.

SPV:n miesten F-liigajoukkueen toiminnasta vastaa SPV Salibandy Oy, jolla on oma hallinto ja talous.