SPV järjestää pallokoulun alle kouluikäisille

SPV järjestää alle kouluikäisten pallokoulun toukokuussa 8.5. – 25.5. Pallokoulu on lapselle hyvä aloitus salibandyn ja liikunnan harrastamiselle.

Pallokoulussa tutustutaan todenteolla lajin pariin ja harjoitellaan lapselle hyviä ja tärkeitä motorisia taitoja. Aikaisemmin ei ole pystytty järjestämään näin nuorille harrastusmahdollisuutta, mutta mikäli pallokoulu saa riittävän suosion, sitä jatketaan myös syksyllä.

Alle kouluikäisille suunnattu pallokoulu järjestetään kuusi kertaa arki-iltoina (ti/ke ja pe klo 19.00 – 20.30) ja sen hinta on 35 euroa. Paikkana toimii tuttu ja turvallinen Uimahalli-Urheilutalo, viimeistä kertaa ennen hallin remonttia. Varustuksena sisävarustus ja oma maila. Lisäksi lapsella on hyvä olla oma tapaturmavakuutus kaiken varalta.

Ilmoittautumiset toimisto@peliveljet.com. Ilmoittautumisen yhteydessä lapsen nimi ja ikä sekä huoltajan yhteystiedot. Lisätietoja joko sähköpostista tai puhelimella 045 – 123 5555 / Anssi.

SEINÄJOEN PELIVELJET

SPV:N TOIMISTO

toimistopeliveljet.fi
050 432 2508 (ma-pe klo 11-13)
Seuralantie 9 (TB-rakennus, Piiri), 60220 SJKSeinäjoen Peliveljet ry (SPV) on vuonna 1994 perustettu salibandyn erikoisseura. Seura edistää salibandykulttuuria toiminta-alueellaan tarjoamalla huipputason kilpaurheilu- sekä harrastetason toimintaa yhä uusille ryhmille.

SPV:n miesten F-liigajoukkueen toiminnasta vastaa SPV Salibandy Oy, jolla on oma hallinto ja talous.