SPV JUNIORIAKATEMIA – ILMOITTAUTUMINEN KAUDELLE 2019-2020

SPV:n junioriakatemia jatkaa kehittymistään! Tulevalla kaudella junioriakatemiassa harjoitellaan monipuolisemmin kuin koskaan, ilman tarkkoja ikä-rajoitteita. Harjoitusryhmiä muodostetaan iän, kokemuksen, taidon ja koon mukaan arjessa. Akatemia tarjoaa ohjattuja lisäharjoituksia kilpailukaudelle lajiharjoitusten, fysiikkaharjoitusten, maalivahtiharjoitusten ja taktiikkaluentojen muodossa. Tavoitteena on maksimoida nuoren urheilijan kasvu ja kehitystä. Ohjaajina toimivat seuran valmennuspäällikkö Matti Pollari ja edustusjoukkueen pelaaja Jyrki Holopainen.

Sisältökuvaus

Harjoittelu tapahtuu kahdessa ryhmässä Seinäjoen Uimahalli-Urheilutalolla. Tytöt ja maalivahdit harjoittelevat tiistaisin ja torstaisin klo 15.00-16.00. Pojat keskiviikkoisin klo 15.30-16.30 ja perjantaisin klo 15.00-16.00. (Ryhmien välillä siirtyminen on mahdollista)

Harjoituskerrat muodostuvat alkulämmittely/fysiikkaosuudesta, lajitaitoharjoittelusta, peliosuudesta, sekä kehonhuolto-osuudesta.

Fysiikkaosuudet koostuvat liiketaito-, koordinaatio- ja ketteryysharjoittelusta. Lajiharjoittelussa keskitytään pallonhallintaan, kuljettamiseen, harhauttamiseen, syöttämiseen ja erilaisiin laukaisutapoihin. Peliosuuksissa painopiste on pelitilanneroolien kautta kaksinkamppailuissa, lisäksi keskitymme vahvasti havainnointiin, reagointiin, sekä ennakointiin.

Akatemia antaa mahdollisuudet kehittyä pelaajana urheilullisempaan ja monipuolisempaan suuntaan.

Maalivahtien harjoituksissa pelataan viime kautta enemmän, sekä keskitytään perustorjunta-asentoon/torjumiseen, maalivahdin lajiliikkumiseen, silmä-käsi koordinaation kehittämiseen, maalivahdin omatoimisen harjoittelun tehostamiseen, erilaisten pelitilanteiden torjumiseen sekä heittämiseen. Akatemian maalivahtiharjoituksissa tulevalla kaudella vierailevina ohjaajina toimivat viimekauden tapaan edustusjoukkueen maalivahdit Eero Kosonen, Rasmus Hasu, Hannes Hannula ja Ossi Lallukka.

Hakeminen

Hinta:

Harjoitukset:

Jos Uimahalli-Urheilutalolla on jokin tapahtuma palloilusalin puolella, harjoitukset pidetään poikkeuksellisesti pihalla tai kuntosalissa/kamppailusalissa. Pyrimme informoimaan asiasta MyClubin kautta hyvissä ajoin.

Matti Pollari valmennuspäällikkö SPV 050-3260496 matti.pollari@gmail.com
Jyrki Holopainen Akatemiavalmentaja SPV 044-3292390 jyrki.holopainen24@gmail.com

 

SEINÄJOEN PELIVELJET

SPV:N TOIMISTO

toimistopeliveljet.fi
050 432 2508 (ma-pe klo 11-13)
Seuralantie 9 (TB-rakennus, Piiri), 60220 SJKSeinäjoen Peliveljet ry (SPV) on vuonna 1994 perustettu salibandyn erikoisseura. Seura edistää salibandykulttuuria toiminta-alueellaan tarjoamalla huipputason kilpaurheilu- sekä harrastetason toimintaa yhä uusille ryhmille.

SPV:n miesten F-liigajoukkueen toiminnasta vastaa SPV Salibandy Oy, jolla on oma hallinto ja talous.