SPV on mukana SSBL:n seurakehittymisohjelmassa

SPV on valittu Salibandyliiton Seurakehittymisohjelmaan on vuodelle 2013 yhdessä yhdeksän muun seuran kanssa.

– Ohjelma herätti runsaasti kiinnostusta seuroissa eri puolilla Suomea, ja puheluita saapui 15 seuralta ennen hakuajan päättymistä, kertoo ohjelmaa koordinoiva järjestöpäällikkö Mervi Kilpikoski.
– Lopulta hakemuksensa täydellisinä jätti 10 seuraa. Määrä on ohjelman maksimi, enempää ei ohjelman toimintaideologian mukaisesti voi mukaan tulla. Hakeneet seurat edustavat suomalaista salibandya erittäin monipuolisesti, niin toiminnan laajuuden kuin maantieteellisen sijainninkin osalta, hän jatkaa.

Jokainen mukaan valittu seura on sitoutunut kehittymistiimin perustamiseen ja seuran hallitus on päätöksellään vahvistanut seuran halun kehittää omaa toimintaa.

Ohjelmaan valitut seurat ovat (aakkosjärjestyksessä):
Blackbirds United, Keski-Uusimaa
Grankulla IFK, Kauniainen
Hatsina, Mikkeli
Ilves salibandy, Tampere
Kirkkonummi Rangers
RSB-team, Rovaniemi
SB Vaasa, Vaasa
SC Urbans, Janakkala
Seinäjoen Peliveljet
Steelers JSB, Hämeenlinna

Salibandyseurojen kehittymisohjelmaan valitaan ohjelmakausittain 6-10 seuraa. Kehittymisohjelmassa jokainen seura määrittää omat kehittymistavoitteensa, suunnittelee toimenpiteet ja toteuttaa ne. Jokaisella seuralla on oma seuratutori, joka auttaa seuraa tavoitteiden saavuttamisessa. Ohjelma kestää 13 kuukautta, siihen kuuluu neljä lähijaksoa ja kolme tutoreiden seuratapaamista.

SPV:stä ohjelmaan osallistuu hallituksen jäsenet Asko Mäyry ja Juha Urmas.

Ensimmäinen kokoontuminen oli 11-13.1. Eerikkilän urheiluopistolla, jonne kokoontui 35 seurojen edustajaa sekä seitsemän seuratutoria.

SEINÄJOEN PELIVELJET

SPV:N TOIMISTO

toimistopeliveljet.fi
050 432 2508 (ma-pe klo 11-13)
Seuralantie 9 (TB-rakennus, Piiri), 60220 SJKSeinäjoen Peliveljet ry (SPV) on vuonna 1994 perustettu salibandyn erikoisseura. Seura edistää salibandykulttuuria toiminta-alueellaan tarjoamalla huipputason kilpaurheilu- sekä harrastetason toimintaa yhä uusille ryhmille.

SPV:n miesten F-liigajoukkueen toiminnasta vastaa SPV Salibandy Oy, jolla on oma hallinto ja talous.