SPV:n P22-ikäluokan päävalmentaja tiedossa, myös P19-ikäluokan valmennus uudistuu!

Kaudella 2022-23 P22:n päävalmentajan roolin ottaa Ville Manner. P19-ikäluokassa päävalmentajana aloittaa Jussi Keskinen, ja Matias Järvinen toimii apuvalmentajana.

Keskinen on valmentanut seurassa pitkään 2007-syntyneiden ikäluokkaa, ja tehnyt erittäin hyvää työtä pelaajakehityksessä. Nyt oli hyvä aika lähteä uusiin haasteisiin vanhemman ikäluokan kanssa. Keskinen toimii myös salibandyliiton P16-ikäluokan maajoukkuetievalmennuksessa. Urheilupuolella koulutuksena Jussilla on valmentajan ammattitutkinto. Järvinen puolestaan on toiminut Jussin kanssa yhteistyössä myös vuosia, joten ”Maden” oli loogista siirtyä Jussin mukana. Matias on entinen maalivahti, joten hänestä on apua myös maalivahtivalmennuksessa.

Manner on seuran päätoiminen työntekijä, ja on valmennuksen ohella vanhimpien poikajunioreiden valmennuspäälllikkö. Villellä on kokemusta valmentajana käytännössä kaikista ikäluokista, ja on toiminut aikaisemminkin A-junioreiden valmennuksessa useita kausia. Hän oli päävalmentajana voittamassa kaudella 2018-19 A-junioreiden SM-hopeaa, sekä C1-junioreiden SM-pronssia. Lisäksi hän toimii Salibandyliitossa U17-poikien maajoukkueen valmennuksessa. Ville on suorittanut valmentajan ammattitutkinnon, sekä liiton huippuvalmentajakoulutuksen.

Manner

Ville Manner toimii P22 ikäluokan päävalmentajana kaudella 2022-23.

Molemmat ikäluokat aloittavat kauden 2022-23 toukokuun alussa ja P19 tulee järjestämään toukokuussa avoimet harjoitusviikot.

Molempiin ikäluokkiin kartoitetaan vielä vahvistuksia. Mikäli olet motivoitunut ja tavoitteellinen harjoittelija, niin ole toki yhteydessä. Kerromme mielellämme lisää!

Yhteydenotot:

Ville Manner, valmennuspäällikkö ja P22-päävalmentaja
p. 050-5543339
sähköposti: ville.manner@peliveljet.fi

SEINÄJOEN PELIVELJET

SPV:N TOIMISTO

toimistopeliveljet.fi
050 432 2508 (ma-pe klo 11-13)
Seuralantie 9 (TB-rakennus, Piiri), 60220 SJK

Seinäjoen Peliveljet ry (SPV) on vuonna 1994 perustettu salibandyn erikoisseura. Seura edistää salibandykulttuuria toiminta-alueellaan tarjoamalla huipputason kilpaurheilu- sekä harrastetason toimintaa yhä uusille ryhmille.