Tulossa taas – Mikko Kohonen cup 2015

Kevät lähestyy ja sen mukana Mikko Kohonen cup!

 

Kevätturnaus järjestetään Seinäjoella jo 14. kerran. Pelipaikkana on Seinäjoki Areena ja Seinäjoen urheilutalo. Molemmat hallit ovat tuttuja mm. salibandyliigasta, kun SPV:n pelaa ottelunsa urheilutalolla ja kolmena keväänä on finaalit tahkottu Areenassa. SPV:n pelaajia näkee turnauksessa myös eri tehtävissä, mm. tuomareina ja tulospalvelussa. Tietenkin myös Mikko Kohonen on paikalla viikonloppuna. Turnauspäällikkönä toimii SPV:n #16, Tommi Hakala.

Areenasta löytyy viikonlopun aikana muutakin puuhaa, kuten myyntipisteitä, laukaisututka, pomppulinna jne. Turnauksessa esiintyy myös Poika saunoo ja Katseet kenttään – biiseistä tunnettu Poju!

Turnauksessa on tarjolla sarjoja kaikkiin juniori-ikäluokkiin tytöille ja pojille sekä omat sarjat naisille ja miehille.

Merkkaa jo kalenteriin 16.-17.5.2015 ja ilmoita joukkueesi mukaan.

Tarkemmat tiedot turnauksesta löytyy täältä.

 

mkc 2  tommi hakala  mkc 3

SEINÄJOEN PELIVELJET

SPV:N TOIMISTO

toimistopeliveljet.fi
050 432 2508 (ma-pe klo 11-13)
Seuralantie 9 (TB-rakennus, Piiri), 60220 SJKSeinäjoen Peliveljet ry (SPV) on vuonna 1994 perustettu salibandyn erikoisseura. Seura edistää salibandykulttuuria toiminta-alueellaan tarjoamalla huipputason kilpaurheilu- sekä harrastetason toimintaa yhä uusille ryhmille.

SPV:n miesten F-liigajoukkueen toiminnasta vastaa SPV Salibandy Oy, jolla on oma hallinto ja talous.