TURVALLISESTI YHDESSÄ – Ohjeet harjoitteluun

Noudatamme seuran toiminnassa viranomaisten asettamia Koronaan liittyviä ohjeita ja määräyksiä. Sarjaotteluiden osalta noudatamme myös Suomen Salibandyliiton ohjeita (SSBL koronatiedotteet). Seuraamme tilannetta päivittäin ja reagoimme tarvittaessa päivittämällä toimintaohjeita.

 

Seinäjoen Peliveljet, tiedote 7.3.2021

Salibandyliitto tiedotti 25.2. lasten ja nuorten toiminnasta seuraavasti:

”Suomen hallitus kertoi tänään kiristyvistä koronarajoituksista 8.3. alkaen ja 28.3. saakka. Salibandyliiton koronaryhmä kokoontui tänään linjasi jatkotoimenpiteet pelaamisen ja harrastamisen suhteen. Yli 12-vuotiaiden (2007 syntyneet ja vanhemmat) harjoittelu paikallisten ohjeistusten mukaisesti. 12-vuotiaiden (E-juniorit) ja sitä nuorempien pelit jatkuvat siellä, missä pelaaminen on rajoitusten puitteissa mahdollista. Kaikkien muiden sarjojen pelit päättyvät välittömästi eli 25.2. alkaen. Pelitauko näiden osalta jatkuu 28.3. saakka.”

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto (AVI) ei ole antanut uusia rajoitteita koskien lasten ja nuorten harrastamista, vaikka alueen koronanyrkki rajoituksia suosittelikin. Myöskään Seinäjoen kaupunki ei ole ohjeistuksellaan rajoittanut harrastamista yleisellä tasolla, ainoastaan sulkenut kaupungin tiloja osittain. Koulujen perusopetus ja lukio-opetus alueella jatkuu toistaiseksi lähiopetuksena.

Seinäjoen Peliveljien hallitus on keskustellut alueen muiden seurojen kanssa viime viikolla, pyrkimyksenä tehdä seurojen kesken mahdollisimman yhdenmukaisia tulkintoja viranomaisohjeista. Tämän hetken näkemys on, että toiminta jatkuu, rajoitukset ja ohjeet huomioiden.

Seinäjoen kaupungin sisäliikuntatilat sulkeutuvat osittain 8.-28.3. väliseksi ajaksi. Tämä tarkoittaa:

Seinäjoen yksityiset liikuntapaikat, esimerkiksi Seinäjoki Areena ja Qmax pysyvät avoinna tämänhetkisen tiedon mukaan.

Seuran hallitus seuraa koronatilannetta ja viranomaisohjeistuksia aktiivisesti, ja tarvittaessa toimintaa rajataan nopeasti, mikäli tilanne alueellamme muuttuu. 

 

Ohjeet turvalliseen harrastamiseen (koskee kaikkia ikäryhmiä)

 1. Noudatamme Avin, THL:n ja valtioneuvoston ohjeita.
 2. Harjoituksiin tullaan ainoastaan täysin terveenä. Oireisena tai altistuneena emme tule joukkueen tapahtumiin.
 3. Harjoituksiin tulee ilmoittautua ja läsnäolo harjoituksissa tarkistaa/kirjata.
 4. Muistamme erityisesti kolme pääohjetta: hygienia, turvavälit (myös varusteiden vaihdossa ja pukukopissa) ja turhien kontaktien välttäminen.
 5. Harjoituksiin saavutaan ja poistutaan aina kasvomaski päällä (tämä ohjeistus koskee 12 vuotta täyttäneitä).
 6. Harjoitukset voidaan viedä läpi, ilman kasvomaskia, pois lukien valmentajat ja joukkueenjohtajat. Valmentajilla ja joukkueenjohtajilla pitää olla kasvomaski myös harjoitusten aikana.
 7. Vältämme turhaa oleskelua halleilla. Saavumme harjoituksiin ja peleihin ajallaan ja poistumme heti niiden päätyttyä.
 8. Käsittelemme vain omia tavaroitamme (esim. juomapullo).
 9. Harjoitukset toteutetaan ainoastaan vakiintuneissa ryhmissä (ei harkkapelejä tai lainapelaajia toisista joukkueista). Paikalla on vain harjoittelun kannalta välttämättömät henkilöt.
 10. Vanhemmat eivät tule harjoitustiloihin. 
 11. Vain välttämättömissä tilanteissa, aivan nuorimpien harrastajien kohdalla, lapsen voi saattaa harjoituksiin sisälle asti. Näissä tilanteissa vanhemmilla on kasvomaski. Harjoituksia ei kuitenkaan saa jäädä katsomaan.
 12. Muistutamme kaveria myös noudattamaan ohjeita, sillä ohjeiden noudattamisella pyrimme pelaamisen jatkumiseen.
 13. Muistamme olosuhteista huolimatta pitää hauskaa ja nauttia pelaamisesta.

 

Toimihenkilöiden muistilista:

Salibandyliiton koronapandemiaan liittyvät ohjeet.

 

 

 

Miesten edustusjoukkueen F-liigaottelut:

Ottelutapahtuman yleisömäärässä noudatetaan voimassaolevia yleisörajoituksia (10hlöä/ maaliskuu 2021). Mahdolliset pääsyliput myydään Tiketissä.

 >> ENNAKKOLIPUNMYYNTIIN <<

 

 

IMG_9868

Kankaisia SPV-kasvomaskeja löytyy Ideaparkin e-sports Arenalta. Hinnat 7€/kpl & 10€/2 kpl.

Kangasmaski ei ole täydellinen suoja koronavirusta vastaan eikä suoraan katkaise mahdollista tartuntaketjua. Tämä suojaa ympärilläsi olevia ihmisiä pisaratartunnalta mikäli olet esimerkiksi oireeton taudinkantaja. Suoja estää myös käsien turhaa kasvokoskettelua. Hyvästä käsihygieniasta tulee huolehtia kasvomaskista huolimatta.

SEINÄJOEN PELIVELJET

SPV:N TOIMISTO

toimistopeliveljet.fi
050 432 2508 (ma-pe klo 11-13)
Seuralantie 9 (TB-rakennus, Piiri), 60220 SJKSeinäjoen Peliveljet ry (SPV) on vuonna 1994 perustettu salibandyn erikoisseura. Seura edistää salibandykulttuuria toiminta-alueellaan tarjoamalla huipputason kilpaurheilu- sekä harrastetason toimintaa yhä uusille ryhmille.

SPV:n miesten F-liigajoukkueen toiminnasta vastaa SPV Salibandy Oy, jolla on oma hallinto ja talous.