Vilma Kankaasta uusi valmennuspäällikkö

Seinäjoen Peliveljissä aloittaa uutena osa-aikaisena valmennuspäällikkönä Vilma Kangas. Kangas on entinen SPV:n naisten edustusjoukkueen pelaaja ja tällä hetkellä toimii myös SPV:n T16 joukkueen vastuuvalmentajana. Kankaan vastuualueelle kuuluvat jatkossa tyttö- ja naisjoukkueet, nuoremmat juniorijoukkueet sekä kerhot. 

Kangas aloittaa tehtävässä 1.11.2021 ja seuraa marraskuussa valmennuspäällikön tehtävästä pois jäävää Matti Pollaria. ”Odottavaisilla ja jännittävillä fiiliksillä lähden tähän pestiin. Etenkin tyttöpuolella haasteita varmasti riittää, mutta todella innoissani olen ja odotan tulevaa”, Kangas kertoo. 

Seuran toiminnanjohtaja Ville Kuusela on innoissaan Kankaan mukaantulosta ja toteaakin, että työsarkaa riittää erityisesti tyttö- ja naispuolen kehittämisessä. Vilmalla onkin tähän hyvät edellytykset oman valmentaja- ja pelaajakokemuksen kautta seurassa. 

Kangas

Seinäjoen Peliveljet ry on vuonna 1994 perustettu Salibandyn erikoisseura, jossa on yli 500 jäsentä ja yli 20 joukkuetta. 

Salibandy on Suomen nopeimmin kasvava ja kehittyvä joukkueurheilulaji. Salibandyllä ja sählyllä on Suomessa yhteensä noin 400 000 harrastajaa. Rekisteröityneitä pelaajia ja harrastajia on jo yli 65 000.

Lisätietoja: Toiminnanjohtaja Ville Kuusela, ville.kuusela@peliveljet.fi

SEINÄJOEN PELIVELJET

SPV:N TOIMISTO

toimistopeliveljet.fi
050 432 2508 (ma-pe klo 11-13)
Huhtalantie 2, 60220 Seinäjoki

Seinäjoen Peliveljet ry (SPV) on vuonna 1994 perustettu salibandyn erikoisseura. Seura edistää salibandykulttuuria toiminta-alueellaan tarjoamalla huipputason kilpaurheilu- sekä harrastetason toimintaa yhä uusille ryhmille.