326 katsojaa näki SPV:n makean revanssin

SPV kohtasi tänään harjoitusottelussa uudelleen Ruotsin salibandyn pääsarjan Umeå Cityn. Tällä kertaa uumajalaiset eivät pystyneet enää Peliveljiä yllättämään, vaan edellisillan tapaan peliä lähes täydellisesti kontrolloineet speveläiset näyttivät hallitsevansa nyt myös maalinteon, ja loppulukemat 8-1 (3-0,1-0,4-1) kertovatkin aika yksiselitteisesti pelin kuvan. Tai jos lukemat johonkin suuntaan olisivat vielä voineet muuttua kertoakseen pelistä olennaisen, ne olisivat voineet olla ruotsalaisten kannalta vieläkin murheellisemmat. SPV liikkui erittäin kepeästi, kontrolloi palloa, hyökkäsi terävästi niin pitkiä kuin lyhyitäkin hyökkäyksiä ja kaiken päälle vielä puolusti tarkasti, eli peli oli tähän vuodenaikaan nähden ihailtavassa kuosissa. Cityn ainoat mahdollisuudet avautuivat SPV:n muutamista pallonmenetyksistä, joita ei nyt tänään nähty todellakaan edellispäivän malliin.
– Joukkueen kanssa juteltiin loppuverralla, että tämä oli onnistunut päivä ja kokonaisuus alkuverryttelystä loppuverryttelyyn. Nää on tosi hyviä uusia juttuja meille, eli just alku- ja loppuverryttelyt ja hyökkäyspään uudet asiat, ja kun tänään uskallettiin pelata lisäksi omilla vahvuuksilla, tulos oli hyvä. Toki se nyt hyvin tiedetään, että harjoituspelit ovat aina vain harjoituspelejä, mutta tänään saatiin ehjä onnistunut kokonaisuus aikaan, SPV:n maalilla varmasti torjunut Jarno Ihme tiivisti Peliveljien sunnuntain.

SPV on tälle kaudelle uudistanut kokonaan alku- ja loppuverryttelykuviot tavoitteena löytää Peliveljien näköiset ja ennenkaikkea oloiset rutiinit peliin valmistautumiseen ja siitä palautumiseen. Tämä viikonloppu osoitti, että lauantain pelillisen hapuilun jälkeen tälläkin rintamalla voidaan ynnätä edellispäivän loppuverryttelyn ja tämän päivän peliin valmistautumisen osuneen ainakin aika hyvin jo kohdalleen.

Sunnuntain pelissä Peliveljistä löytyi laajasti onnistujia, ja unohtaa ei sovi jälleen upeaa kotiyleisöäkään, joka 326 silmäparin voimin oli tullut kannustamaan SPV:tä kauniista hellesäästä huolimatta urheilutalon niinikään helteisille penkeille. Kentällä tehokkaimpna hääri edellispäivänä B-maajoukkuedebyytissään kaksi maalia tehnyt Erik Härkönen, sekä niinikään B-maajoukuedebyytistä kotiutunut Jyrki Holopainen, jotka molemmat kokosivat tänään tehot 2+1. Härkönen oli kuin kala vedessä ruotsalaisten omaan päähän asemoituneessa puolustuksessa, ja maalien lisäksi ”Eki” tarjoili yleisölle parit spinaroundit ja pelasi myös vahvasti omassa päässä. Kahden maalin mies oli myös Mikko Kohonen, joka teki ensimmäisensä tuttuakin tutummin YV:llä neliön keskeltä. Erityisen ilahduttaavaa oli myös se, että tänään Holopaisen lisäksi tehomerkinnöille pääsivät puolustajista Petri Manninen (1+1) sekä Matti Taurama (1+0). SPV:n hyökkäyspään tekeminen näyttääkin nyt luovan huomattavasti aiempaa enemmän tilaa puolustajille ja toisaalta puolustajat hakivat ainakin ruotsalaisia vastaan ratkaisuja hanakasti ja se tuotti naapurimaan pojille läpi pelin harmaita hiuksia.

SPV:n elokuu jatkuu ensi viikonvaihteessa ansaitulla vapaaviikonlopulla. Tästä jo viikon päästä ollaan kuitenkin taas tulessa, kun joukkue matkaa Ylöjärven liikuntakeskukseen Nokian Krp:n isännöimään turnaukseen, jossa on mukana myös Hämeenlinnan Trackers ja FBT Pori. Sitä ennen joukkueella on edessä kaksi kovaa testiviikkoa, joissa tämän päivän esitys lupaa mukavia parannuksia touko-kesäkuun tuloksiin.

Pääyhteistyökumppanit

Katso kaikki kumppanit

SPV Salibandy Oy

etunimi.sukunimipeliveljet.fi
0500 548646
Suntionpolku 2, 60200 Seinäjoki
2626222-8

SPV Salibandy Oy on miesten Salibandyliigan kolminkertaisen Suomen mestarijoukkueen, Seinäjoen Peliveljien (SPV), myynti-, markkinointi- ja hallinnointiyhtiö. Urheiluyhtiö, joka haluaa olla kehityksen kärjessä ja tiennäyttäjänä tässä yhdessä Suomen harrastetuimmista ja nopeimmin kasvavista lajeista.