Meidän seura: näe hyvää – näe punaista!

SPV Strategia

SPV

Seinäjoen Peliveljet ry (SPV) on vuonna 1994 perustettu salibandyn erikoisseura. Seura edistää salibandykulttuuria toiminta-alueellaan tarjoamalla huipputason kilpaurheilu- sekä harrastetason toimintaa yhä uusille ryhmille. Toiminnan tavoitteena on tarjota kaikille mahdollisuus toimia Peliveliperheessä pelaajana, valmentajana tai toimihenkilönä, yhdessä toimintaa kehittäen.

SPV on Seinäjoen suurimpia urheiluseuroja, joka pitää sisällään 16 joukkuetta, eri kerhoja 10 ja lähes 500 harrastajaa. Toiminta kattaa miesten huippusalibandyn lisäksi tyttöjen ja poikien ikäkausijoukkueita vanhimmasta juniori-ikäluokista esikouluikäisiin sekä aikuisten divisioonajoukkueita. Juniorijoukkueet pelaavat pääsääntöisesti Suomen Salibandyliiton Pohjanmaan alueen sarjoissa. Seuran kivijalkana toimivat kerhot.

MISSIO 

Seuran tarkoituksena on edistää liikuntaharrastusta seuran toiminta-alueella siten, että mahdollisimman moni seuran jäsen harrastaisi harraste-, kilpa- tai huippu-urheilua edellytystensä ja tarpeidensa mukaisesti. Yhdistyksen toiminnan tarkoitus on yleishyödyllinen. Taloudellista toimintaa harjoitetaan vain yhdistyksen päämäärien saavuttamiseksi, ei voiton tavoittelemiseksi. 

Seura edistää salibandykulttuuria toiminta-alueellaan sekä tarjoaa salibandyn harrastusmahdollisuuksia yhä uusille ryhmille. Seura toimii yhteisön vastuullisena jäsenenä ja edistää yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa esim. Seinäjoen kaupungin ja koulujen kanssa.

VISIO

“NÄE HYVÄÄ, NÄE PUNAISTA!”

 1. Menestyvä
  • Naiset, miehet ja juniorit kansallisesti/ kansainvälisesti
  • Aktiivinen ja esimerkillinen yhteiskunnallinen vaikuttaja
 2. Suomen tykätyin
  • Vetovoimaisin seura
  • Polkuja harrastamaan ja huipulle
  • Halutuin kumppani
 3. Kehittyvä
  • Osoitus laadukkaasta toiminnasta
  • Tähtiseura***
  • Vastuullisuus

ARVOT

Seuran arvot tiivistettynä: 

Kerran speveläinen, aina speveläinen 

P Poikkeuksellisen perhekeskeinen 

V Vahvasti vastuullinen 

 

TERVETULOA MUKAAN SEURATOIMINTAAN:

Klikkaa kuvat isommaksi

Kuva1

Kuva3

 

 

Seuran ja joukkueiden yhteystiedot:

Kts. Yhteystiedot-sivu

SEINÄJOEN PELIVELJET

SPV:N TOIMISTO

toimistopeliveljet.fi
050 432 2508 (ma-pe klo 11-13)
Seuralantie 9 (TB-rakennus, Piiri), 60220 SJKSeinäjoen Peliveljet ry (SPV) on vuonna 1994 perustettu salibandyn erikoisseura. Seura edistää salibandykulttuuria toiminta-alueellaan tarjoamalla huipputason kilpaurheilu- sekä harrastetason toimintaa yhä uusille ryhmille.

SPV:n miesten F-liigajoukkueen toiminnasta vastaa SPV Salibandy Oy, jolla on oma hallinto ja talous.