Aaro Tammiranta on solminut 3+1 sopimuksen SPV:n kanssa

Ensi kauden joukkueen pelaajajulkistukset ovat alkaneet ja ensimmäisenä meillä on vuorossa hyökkääjä numerolla #30: Aaro Tammiranta. Vain 21-vuotias hyökkääjä yllätti viime kaudella sekä fanit että joukkueen johdon ja nyt saamme nauttia tämän positiivisuutta huokuvan nuoren härän kehityksestä ja taidonnäytteistä vielä useamman vuoden. Meillä on ilo ilmoittaa, että Tammiranta on tehnyt 3+1 sopimuksen SPV:n kanssa.

Aaro kertoo odottavansa vastuun ottamista joukkueessa tulevaisuudessa innolla:
”Meillä joukkue nuorentui aika vakavasti, että vastuuta todennäköisesti on tulossa. On mahtava lähteä katsomaan mitä tulevaisuus tuo mukanaan, ja sen vuoksi pitkän sopimuksen teinkin. Olen valmis katsomaan tämän kortin.”

Tommy Koponen kommentoi asiaa tyytyväisenä:
”Se oli meille todella tärkeä juttu, että Aaro jatkaa. Aaro pelasi todella hyvän kauden ja varmasti meidän nuorista ihmisiä eniten yllätti, miten hyvän kauden Aaro pelasi. Olemme hyvin systemaattisesti päättäneet, että rakennamme tätä juttua näiden nuorten kautta, joten tämä on todella hieno ja tärkeä asia meille, että olemme solmineet pitkän sopimuksen, joka kertoo siitä että molemmin puolin luotamme ja uskomme tähän juttuun. Hienoa, että olemme tässä.”

 

Tsemppiä tulevalle kaudelle Aaro!

Pääyhteistyökumppanit

Katso kaikki kumppanit

SPV Salibandy Oy

etunimi.sukunimipeliveljet.fi
0500 548646
Suntionpolku 2, 60200 Seinäjoki
2626222-8

SPV Salibandy Oy on miesten Salibandyliigan kolminkertaisen Suomen mestarijoukkueen, Seinäjoen Peliveljien (SPV), myynti-, markkinointi- ja hallinnointiyhtiö. Urheiluyhtiö, joka haluaa olla kehityksen kärjessä ja tiennäyttäjänä tässä yhdessä Suomen harrastetuimmista ja nopeimmin kasvavista lajeista.