Classic otti revanssin Peliveljistä

SPV ei onnistunut vielä voittamaan Classicia kahdesti peräjälkeen, vaan kaksi viikkoa sitten Super Cupissa juhlineiden punanuttujen osa oli nyt kärsiä tappio lukemin 8-4 (1-2,2-0,5-2). Lukemat eivät kuitenkaan kerro koko pelin kuvaa, sillä viisi minuuttia ennen loppua Classic oli maalin johdossa ja peli oli erittäin tiukkaa taistelua. Mutta sitten Peliveljet ensin hukkasivat pallon oman maalin takana ja Classic alkoi rokottamaan. Jatkoksi tuli myös jäähy, josta soi omissa ja peli alkoi nitkahtaa sinipaidoille. Lopussa Classic pääsi vielä kaunistelemaan lukemia SPV:n yrittäessä tasoitusta kuudella kenttäpelaajalla ilman maalivahtia.

Tulos oli sikäli erikoinen, että niin monen katsojan kuin SPV valmennuksenkin mielestä joukkue pelasi suurimman osan pelistä paremmin kuin Super Cupin finaalissa, vaikka voittikin tuolloin. Tuloksen takaa löytyykin paljon positiivista, joista yksi vähimmistä ei ole se, että Peliveljet näyttävät tällä hetkellä kentällä erittäin tasavahvalta joukkueelta, joka pystyy vastaamaan niin intensiteettiin kuin kamppailupelaamiseen vähintäänkin tasapäisesti.

nettisivuillespv-11

Konsta Haukkala osui Classicia vastaan kahdesti.

SPV:n maalintekijät ottelussa olivat Konsta Haukkala, joka osui kahdesti ylivoimalla, Eero Karjanlahti sekä Juuso Keskinen. Peliveljien tiukka viikko jatkuu jo lauantaina Oulussa OLS:ia vastaan ja sunnuntaina pelataan ensimmäistä kertaa tällä kaudella Urheilutalolla, jonne saapuu Jyväkylän Happee.

 

Pääyhteistyökumppanit

Katso kaikki kumppanit

SPV Salibandy Oy

etunimi.sukunimipeliveljet.fi
0500 548646
Suntionpolku 2, 60200 Seinäjoki
2626222-8

SPV Salibandy Oy on miesten F-liigan kolminkertaisen Suomen mestarijoukkueen, Seinäjoen Peliveljien (SPV), myynti-, markkinointi- ja hallinnointiyhtiö. Urheiluyhtiö, joka haluaa olla kehityksen kärjessä ja tiennäyttäjänä tässä yhdessä Suomen harrastetuimmista ja nopeimmin kasvavista lajeista.