SEURAAVA OTTELU:

Cup-juna kulkee

Sunnuntaina matkattiin jälleen Ouluun, jossa ei pelattu tällä kertaa liigapisteistä, mutta panos oli silti iso. Voittaja nimittäin jatkaa matkaansa Suomen Cupissa 8 parhaan joukkoon. Vastassa oli viime kaudella Cupissa hopeaa saanut OLS. SPV voitti ottelun maalein 4-11 (1-2, 2-5, 1-4).

OLS:in Juho Mustonen teki ottelun avausmaalin kuusi minuuttia aloitusvihellyksen jälkeen. Tappioasema kääntyi nopeasti johdoksi Haukkalan ja Santasen osuessa maalipuiden väliin minuutin sisällä. Erän loppuun päästiin pyörittämään ylivoimaa, mutta se ei tuottanut lisämaaleja. Toisen erän puolella ylivoima sen sijaan toimi ja erä alkoi Hakasen 1-3-osumalla. Myös OLS pääsi hyödyntämään ylivoimansa ja maaleja iskettiinkin vuorotellen parin minuutin välein, kunnes Järvikangas, Koski ja Karjanlahti saivat revittyä eroa turvallisen tuntuisesti neljään maaliin ennen tauolle siirtymistä.

OLS aloitteli nousua Akseli Pöyhtärin kavennusmaalilla mutta viimeistään Karjanlahden alivoimamaali pelimiesten kympillä tyrehdytti kirin ja Peliveljet pääsivät menojaan. Lopulta summerin soidessa taululla olivat lukemat 4-11. Näin SPV:n Cup-taival jatkuu eteenpäin.

Pörssipäivää viettivät Riku Hakanen (1+4=5) ja Didrik Lillas (1+3=4). Maalien suulla OLS:in Riku Panuma torjui 10 kertaa ja SPV:n Ossi Lallukka 18 kertaa.

Tulospalvelu

Puolivälierien ajankohta sekä vastustaja selviävät myöhemmin. Sitä ennen keskitytään kuitenkin F-Liigaan, jossa tällä viikolla päästäänkin isoihin valoihin Hakametsän jäähalliin sekä takaisin tutulle Urheilutalolle.

Pääyhteistyökumppanit

Katso kaikki kumppanit

SPV Salibandy Oy

etunimi.sukunimipeliveljet.fi
0500 548646
Suntionpolku 2, 60200 Seinäjoki
2626222-8

SPV Salibandy Oy on miesten F-liigan kolminkertaisen Suomen mestarijoukkueen, Seinäjoen Peliveljien (SPV), myynti-, markkinointi- ja hallinnointiyhtiö. Urheiluyhtiö, joka haluaa olla kehityksen kärjessä ja tiennäyttäjänä tässä yhdessä Suomen harrastetuimmista ja nopeimmin kasvavista lajeista.