SEURAAVA OTTELU:

Ei pisteitä Jyväskylästä

Keskiviikkona palattiin maajoukkuetauolta F-Liigan pariin ja SPV:n osalta se jatkui Jyväskylässä Happeen vieraana. Ottelusta ei tapahtumia puuttunut, mikä ei ole suurikaan yllätys, kun pelaavat osapuolet ovat Happee ja SPV. Voittoputki ei saanut jatkoa, vaan Happee voitti ottelun lukemin 10-5 (2-4, 4-1, 4-0).

Alku ei ollut Peliveljien näkökulmasta mairitteleva, nimittäin Happeen Markus Salmi teki avausmaalin heti 18 sekunnin jälkeen. Pian sitä seurasi kuitenkin vahva 2-minuuttinen, jonka aikana SPV osui kolmesti Viljami Järvikankaan, Janne Aution sekä Konsta Haukkalan maaleilla. Jälkimmäisellä kympillä molemmat osuivat kertaalleen. Ensin Happee kavensi Jami Mannisen kovalla mutta tarkalla laukauksella ja kolme minuuttia myöhemmin Järvikangas viimeisteli upean syöttökuvion illan toisella maalillaan.

Toinen erä meni selkeästi Happeelle niin tuloksellisesti kuin pelillisesti, vaikka Didrik Lillas siirsikin ensin SPV:n 5-2 johtoon. Tämän jälkeen peli siirtyi täydellisesti jyväskyläläisten haltuun ottelun jälkimmäisen puoliskon alkaessa eikä SPV löytänyt aseita riistää sitä takaisin. Näin ollen Happee onnistui kääntämään kolmen maalin tappioaseman ennen erätaukoa johtoasemaksi.

Kolmannessa erässä SPV sai mahdollisuuden tasoitukseen ylivoiman muodossa. Sitä ei kuitenkaan nähty, vaan sen sijaan Happeen Jami Markkanen pääsi tekemään liigauran avausmaalinsa vapautuessaan rangaistuspenkiltä. Kiriä ei saatu käyntiin ja lopulta kotijoukkue pääsi kaunistelemaan kympin täyteen ja piti kolme pistettä Jyväskylässä.

Ottelun tehokkaimmat pelaajat olivat SPV:n Viljami järvikangas (2+0) ja Happeen Markus Salmi (2+2). Peliveljien Rasmus Hasu torjui 22 kertaa ja hirvivahti Pietari Jääskeläinen 14 kertaa.

Maalikooste

Tulospalvelu

SPV:n pelit jatkuvat sunnuntaina 19.11. Suomen Cupin merkeissä, jossa jahdataan paikkaa puolivälieriin. Vastassa on viime kauden Cup-finalisti OLS, jonka kotikentällä ottelu pelataan. Liigapelit jatkuvat lauantaina 25.11. Hakametsän jäähallissa Nokian KrP:tä vastaan ja heti seuraavana päivänä Classic saapuu Seinäjoen Urheilutalolle.