Ensimmäisen erän tehokkuus toi kolme pistettä

SPV – OLS 8-5 (6-2, 1-2, 1-1)

SPV päätti kolmen pelin rupistuksen lauantaina kotiottelulla Oulun Luistinseuraa vastaan. Viikon sisällä pelatut kaksi kärkiottelua näkyivät jo selvästi tekemisen laadussa mutta SPV onnistui väsymyksestä huolimatta taistelemaan ottelusta täydet kolme pistettä.

Maalirikas ensimmäinen erä osoitti vierasjoukkueelle että SPV:tä ei parane päästää vastahyökkäyksiin. 6–2-lukemat eivät kerro ottelutapahtumista muuta, kuin sen että SPV on parhaimmillaan murskaavan tehokas. OLS oli matkassa pirteällä jalalla ja viihtyi hyvin pallossa. OLS siirtyikin ottelussa johtoon alle minuutin pelin jälkeen. Johtoa kesti reilu minuutin verran, kun Hankkio ja Repo veivät SPV:n johtoon salamamaaleilla. OLS vastasi vielä tähän tasoitusosumalla mutta seuraavat neljä maalia kirjattiin SPV:lle, kun Autio ja Kuusela osuivat molemmat kahdesti.

Toisessa erässä OLS jatkoi pallonhallintaa ja piti SPV:n pois parhailta maalintekopaikoilta. SPV:n syötöt eivät löytäneet omilleen ja jalka alkoi painaa virkeän vastustajan rinnalla. OLS veikin toisen erän nimiinsä 1-2. SPV:n erän ainokaisesta vastasi Hankkio.

Viimeinen erä mentiin numeroiden valossa tasaisissa merkeissä mutta peliä rytmitti vierasjoukkue. SPV:n peli alkoi kuitenkin näyttää paremmalta toisen erän apaattisuuden jälkeen eikä vastustaja päässyt ilmaiseksi maalipaikoille. OLS tuli Veteläisen osumalla erän puolivälissä jo kahden maalin päähän mutta hetkeä myöhemmin Sieppi kiskaisi ylivoimalla loppunumeroiksi 8-5.

SPV:n tehokkaimmaksi syötteli itsensä Sami Koski (0+3). Kosken syöttövalikoimasta löytyi jälleen uusia aseita, kun ensimmäisessä erässä nähty jalkasyöttö ilahdutti somen kautta salibandyväkeä. Ottelun parhaana pelaajana SPV:ltä palkittiin Jeri Heikkilä. Voitolla SPV nousi sarjataulukossa sijalle 6.

”Kova viikko takana. Otettiin kuusi pistettä yhdeksästä ja jos mietitään ennakkoasetelmia niin siihen pitää olla tyytyväinen että jokaisesta pelistä otettiin pisteitä. Pystyttiin myös tämä peli viemään hienosti maaliin. Ei ollut helppoa pelata neljän maalin johdossa. OLS oli tänään pirteä eikä tehnyt meidän hommaa helpoksi. Kolmas erä oli kuitenkin omaan suuntaan sen näköistä, mitä se pitää ollakkin, eikä päästetty kuin yksi maali ylivoimalla. Aivan tyytyväisiä ei voida olla tämän päivän peliesitykseen mutta kokonaisuutena kun ajattelee että pelataan kolme peliä ja harjoitellaan laadukkaasti välissä niin tämä oli hyvä viikko meiltä. Ollaan löydetty tekemiseen suunta ja joukkueessa on oikeanlainen draivi ja odotan innolla mihin asti se ehtii meidän peliä viedä.” – Tommy Koponen