SEURAAVA OTTELU:
SEURAAVA OTTELU:

Espoosta kotiin tyhjin käsin

Indians – SPV 4-3 (1-0, 2-2, 1-1)

SPV aloitti tuplaviikonlopun vierasottelut perjantai-iltana Espoosta. Kotijoukkue Indians käänsi tiukan kamppailun lopulta nimiinsä numeroin 4-3.

Äärimmäisen tasaisessa ottelussa nähtiin tarkkaa puolustusta ja hyviä maalintekotontteja. Kumpikaan joukkue ei lähtenyt otteluun kyttäystaktiikalla vaan hyökkäyspäähän mentiin varsin suoraviivaisesti. SPV:n pelissä oli ajoittain pientä huolimattomuutta, mistä Indians pääsi katkomaan ja kääntämään peliä itselleen. Maalipaikkoja olisi riittänyt myös voittotaisteluun mutta viimeistely ei ollut tarpeeksi tehokasta ja Indiansin Mikko Kirvesniemi pelasi hyvän ottelun kotijoukkueen maalilla. SPV:n parhaana pelaajana palkittiin kaksi maalia syöttänyt Petri Hakonen. SPV:n maaleista vastasivat Pelto-Arvo, Repo ja Heikkilä.

Ottelu oli voitettavissa ja se tietysti harmittaa. Paikoitellen ihan ok peliä ja taas oli paikat ratkaista ja tasainen vääntö oli. Harmittaa tällälailla hävitä. Ylivoimallakin saatiin sellaset paikat, mistä olis pitäny tehdä maaleja. Ei siinä oikeastaan muuta, kun maaleja olisi pitänyt tehdä.Jukkis Pelto-Arvo

SPV on viiden ottelun jälkeen viidellä pisteellä sarjataulukossa sijalla kymmenen. Seuraavat pisteet ovat jaossa jo heti sunnuntaina, kun SPV suuntaa pohjoiseen OLS:n vieraaksi.

Pääyhteistyökumppanit

Katso kaikki kumppanit

SPV Salibandy Oy

etunimi.sukunimipeliveljet.fi
0500 548646
Suntionpolku 2, 60200 Seinäjoki
2626222-8

SPV Salibandy Oy on miesten Salibandyliigan kolminkertaisen Suomen mestarijoukkueen, Seinäjoen Peliveljien (SPV), myynti-, markkinointi- ja hallinnointiyhtiö. Urheiluyhtiö, joka haluaa olla kehityksen kärjessä ja tiennäyttäjänä tässä yhdessä Suomen harrastetuimmista ja nopeimmin kasvavista lajeista.