Happee vei toisenkin täplän

SPV joutui toteamaan puoliväliereissä lauantaina Seinäjoella pelatussa ottelussa Happeen toisenkin kerran paremmakseen. SPV sai otteluun kehnohkon alun ja näyttikin siltä, että joukkue jännitti avauserässä itsensä tilaan, jossa Happee sai rallatella jo 0-3 vierasjohtoon, ennenkuin erän viimeisillä sekunneilla Aapo Lokasaaren lähettämä pitkä pallon pomppi takatolpan kautta sisään ja avasi joukkueen maalitilin.

Toisessä erässä nähtiinkin sitten jo herännyt Pelivelimiehistö, ja heti erän aluksi ylivoimalla Sami Koski toi Peliveljet jo maalin päähän. Ilmassa roikkunutta tasoitusta ei kuitenkaan nähty, vaan kesken SPV:n hyvän vaiheen nähtiin erittäin erikoinen episodi, jossa väärinpäin vihelletyn sisäänlyönnin seurauksena lopulta pallo sählääntyi Happeelle, joka iski armottomasti. Ja erän jälkimmäisellä kympillä Happee iski jäätävällä tehokkuudella äkkiä numerot jo 2-6:een.

QD6A0979

Lähitapiolan mahdollistama ”punainen seinä” toi hienosti kannustaneet SPV -juniorit jälleen Urheilutalon päätykatsomoon, mutta tänään se ei vielä riittänyt voittoon. Torstaina on kuitenkin luvassa vielä enemmän kannustusta ja aivan varmasti myös entistäkin sisuuntuneempi kotijoukkue.

Kolmannessa erässä kuitenkin nähtiin jälleen periksiantamaton SPV, ja maali maalilta joukkue hiipi jo 5-6:een. Iltaa kuvaa kuitenkin hyvin se, että tämän perään Happee iski jälleen varsin vaarattoman näköisestä hyökkäyksestä, eikä Peliveljet enää tästä nousseet, vaikka tolppiakin kolisuteltiin.

Sarja on nyt 2-0 Happeelle, mutta neljä voittoa vaaditaan, ennenkuin jatkoonmenoa voi juhlia. SPV:llä on nyt kaksi välipäivää aikaa nuolla haavat ja löytää vire, jolla seuraava napsu tulee Seinäjoelle. Sarja jatkuu siis tiistaina Jyväskylässä ja torstaina pelataan jälleen Seinäjoella. Ja jos on yhtään uskominen kotijoukkueen pelinjälkeisiä tunnelmia, tämä sarja on sittenkin vasta alussa.