Harjoitusottelut käyntiin voitolla Krp:stä

SPV aloitti harjoitusottelut voitokkaasti, kun heti kärkeen yksi mestarisuosikeista eli Nokian Krp kaatui kotona Urheilutalolla komein lukemin 8-3 (3-0,3-0,2-3).

SPV pelasi erittäin pirteän ottelun ja osoitti, että kesällä on tehty hienosti hommia. Sen suurempia henkseleiden paukutuksia ei ottelusta kannata tehdä, kuten päävalmentaja Jori Isomäkin summasi.

– Ansaittiin tämä voitto kesän tekemisen seurauksena. Työt jatkuvat ja tärkeintä oli saada vahvistusta suunnalle, jota kohti olemme tehneet töitä. Ollaan nuori ja energinen porukka ja on tietenkin tärkeää saada onnistumisia asioille, joihin on keskitytty. Eteenpäin, ja jatketaan ehdottomasti työnteon kautta, niin tällaiset tulokset ovat kaudellakin mahdollisia, Isomäki kommentoi.

Pääyhteistyökumppanit

Katso kaikki kumppanit

SPV Salibandy Oy

etunimi.sukunimipeliveljet.fi
0500 548646
Suntionpolku 2, 60200 Seinäjoki
2626222-8

SPV Salibandy Oy on miesten F-liigan kolminkertaisen Suomen mestarijoukkueen, Seinäjoen Peliveljien (SPV), myynti-, markkinointi- ja hallinnointiyhtiö. Urheiluyhtiö, joka haluaa olla kehityksen kärjessä ja tiennäyttäjänä tässä yhdessä Suomen harrastetuimmista ja nopeimmin kasvavista lajeista.