SEURAAVA OTTELU:
SEURAAVA KOTIOTTELU:

Jymy nurin liigakenraalissa

SPV pelasi tiistai-iltana viimeisen harjoitusottelunsa ennen vajaan viikon päästä olevaa liiga-avausta. Peli pelattiin hienon uuden salibandyhallin eli Qmax -Areenan vihkiäisotteluna. Paikalla oli n. kaksisataapäinen kutsuvierasjoukko mukaanlukien mm. Seinäjoen kaupunginjohtaja Jorma Rasinmäki.

Halli on yhden salibandyikonin, eli Jukka Tervon käsialaa, ja SPV lähettääkin ison käden Juden suuntaan tässä rohkeassa teossa, joka auttaa koko alueen salibandyväkeä taas askeleen eteenpäin omissa tavoitteissaan. Juhlaan toivat tervehdyksensä juhlan päähenkilön Tervon lisäksi Nurmon Jymyn salibandyjaoston puheenjohtaja Arto Vienola, SPV:n urheilutoimenjohtaja Tommy Koponen sekä Seinäjoen kaupunginjohtaja Jorma Rasinmäki.

Itse ottelussa SPV oli sen pari luokkaa isäntäjoukkue Nurmon Jymyä parempi ja ottelu päättyi 11-2 Peliveljien hyväksi. Loppuun asti taistellut nurmolaisryhmä pelasi numeroista huolimatta varsin kurinalaista puolustuspeliä, mutta liigajoukkueen liikettä ei tänään pysäyttänyt mikään ja numerot vastasivat hyvin kenttätapahtumia. SPV:stä erityisesti maalinteossa kunnostautui tänään Mikko Kohosen johtama viisikko, mutta joukkue oli ennenkaikkea tasaisen tappava läpi pelin ja tehoile pääsivätkin kaikki kolme viisikkoa, jotka kylläkin elivät hieman läpi pelin.

Ensi maanantaina on siis sarja-avaus SPV:n osalta, ja tuo ottelu nähdään suorana Nelonen Sport Pro -maksukanavalta ja jälkilähetyksenä klo 22 alkaen Nelonen Sportilta. Sitä ennen salibandya on jo ruudussa perjantaina, kun viime kauden finalistit SSV- Erät kohtaavat Vantaan Energia-Areenalla.
Tästä se siis taas alkaa, pysytään kanvavalla!

Pääyhteistyökumppanit

Katso kaikki kumppanit

SPV Salibandy Oy

etunimi.sukunimipeliveljet.fi
0500 548646
Suntionpolku 2, 60200 Seinäjoki
2626222-8

SPV Salibandy Oy on miesten Salibandyliigan kolminkertaisen Suomen mestarijoukkueen, Seinäjoen Peliveljien (SPV), myynti-, markkinointi- ja hallinnointiyhtiö. Urheiluyhtiö, joka haluaa olla kehityksen kärjessä ja tiennäyttäjänä tässä yhdessä Suomen harrastetuimmista ja nopeimmin kasvavista lajeista.