Katusähly saapuu Seinäjoelle

SPV järjestää kahden edellisvuoden tapaan katusählyturnauksen myös Seinäjoella, kun lauantaina 21.7. katusählykiertuekaravaani saapuu Seinäjoelle. Katusähly on vakiinnuttanut paikkansa Suomen suven suosituimpien harrastelajien joukossa. SPV aloitti katusählyturnausten järjestämisen jo vuonna 1995, jolloin pelattiin Hankasalmella, SPV:n yhden tunnetuimman yhteistyökumppanin, Neste Jari-Pekka Oy:n liikenneaseman pihalla. Seinäjoella SPV järjestää nyt turnauksen kaikkiaan neljättä kertaa. Turnaus pelataan Päivölän Citymarketin pihassa,  Vauhtiajojen päänäyttämön eli katuradan lähistöllä. Nyt voitkin kätevästi yhdistää kaksi mukavaa asiaa: Vauhtiajojen seuraamisen ja oman fyysisen kunnon harjoittamisen rennon kesäpelin merkeissä.

Katusählyä pelataan 3 vs 3 formaatilla pikkumaaleihin, eli maalivahteja ei kentällä nähdä. Tosin lajin taktiseen puoleen kuuluu tätä nykyä erittäin taitavat ”viivapelaajat”, jotka ovat parhailla joukkueilla pitkälle erikoistuneita, melkein kuin maalivahteja, puolustaessaan alimpana pelaajana maalia. Maalin edessä on kuitenkin 1,5 metrin säteinen puolikaaren muotoinen alue, jossa kukaan pelaajista ei saa olla. Tämä mahdollistaa maalien tekemisen, vaikka maali muutoin pieni onkin. Katusählyn säännöt löytyvät täältä: http://salibandy.fi/pelaaminen/katusahly/saannot/

Seinäjoen turnauksessa on mukana myös valtakunnallisen katusählyn kiertuekoordinaattori. Tämä tarkoittaa kaikenlaista mukavaa oheistoimintaa kuten arvontoja, musiikkia, leikkihenkisiä kisailuja jne. Lisää tästä puolesta voit lukea täältä: http://salibandy.fi/pelaaminen/katusahly/

katusahlylogo2018

Turnauksessa tullaan näkemään runsaasti myös SPV liigapelaajia, jotka itsekin erittäin mielellään pelaavat katusählyä aina mahdollsuuden niin salliessa.

Sarjat ja hinnat ovat:

Miehet, naiset, seka (vähintään yksi nainen aina myös kentällä)  ja firmat 75€/joukkue

Tytöt ja pojat alle 16-v (2002 ja sitä nuoremmat) 35€/joukkue.

 

Seinäjoen turnauksen ilmoittautumiset osoitteeseen:

toimisto@peliveljet.com

Sisällytä viestiin seuraavat tiedot:
Joukkueen nimi
Sarja
Yhteyshenkilön nimi
Yhteyshenkilön puhelinnumero
Yhteyshenkilön sähköposti

Katusählykuva Hankasalmi

Pääyhteistyökumppanit

Katso kaikki kumppanit

SPV Salibandy Oy

etunimi.sukunimipeliveljet.fi
0500 548646
Suntionpolku 2, 60200 Seinäjoki
2626222-8

SPV Salibandy Oy on miesten Salibandyliigan kolminkertaisen Suomen mestarijoukkueen, Seinäjoen Peliveljien (SPV), myynti-, markkinointi- ja hallinnointiyhtiö. Urheiluyhtiö, joka haluaa olla kehityksen kärjessä ja tiennäyttäjänä tässä yhdessä Suomen harrastetuimmista ja nopeimmin kasvavista lajeista.