SEURAAVA OTTELU:
SEURAAVA KOTIOTTELU:

Katusähly saapuu Seinäjoelle la 25.7.

SPV järjestää vuosien tauon jälkeen katusählyturnauksen myös Seinäjoella, kun lauantain 25.7. katusählykiertuekaravaani saapuu Seinäjoelle. Katusähly on vakiinnuttanut paikkansa Suomen suven suosituimpien harrastelajien joukossa. SPV aloitti katusählyturnausten järjestämisen jo vuonna 1995, jolloin pelattiin Hankasalmella, SPV:n yhden tunnetuimman yhteistyökumppanin, Neste Jari-Pekka Oy:n liikenneaseman pihalla. Seinäjoella SPV järjestää nyt turnauksen toista kertaa. Turnaus pelataan Seinäjoen Yhteiskoulun pihassa, jossa kaksi katusählykenttää pystytetään upean ulkosalibandykaukalon sisään ja muut kaukalot ovat perinteisemmän katusählyn hengessä asfaltilla.

Katusählyä pelataan 3 vs 3 formaatilla pikkumaaleihin, eli maalivahteja ei kentällä nähdä. Tosin lajin taktiseen puoleen kuuluu tätä nykyä erittäin taitavat ”viivapelaajat”, jotka ovat parhailla joukkueilla pitkälle erikoistuneita, melkein kuin maalivahteja, puolustaessaan alimpana pelaajana maalia. Maalin edessä on kuitenkin 1,5 metrin säteinen puolikaaren muotoinen alue, jossa kukaan pelaajista ei saa olla. Tämä mahdollistaa maalien tekemisen, vaikka maali muutoin pieni onkin.

Seinäjoen turnauksessa on mukana myös valtakunnallisen katusählyn kiertuekoordinaattori rekvisiittoineen. Tämä tarkoittaa kaikenlaista mukavaa oheistoimintaa kuten arvontoja, musiikkia, leikkihenkisiä kisailuja jne. Lisää tästä puolesta voit lukea täältä: http://floorball.fi/pelaaminen/katusahly/

medium_KATUSAHLY_2015_LOGO

Turnauksessa tullaan näkemään runsaasti salibandyn hallitsevia Suomen mestareita sekä myös Mika Kohonen, joka on ottanut osaa ensimmäisiin katusählyturnauksiin jo 1990 -luvun loppupuolella. Tämä turnaus kannatta kokea paikan päällä!

Sarjat ja hinnat ovat:

Miehet, naiset, seka (vähintään yksi nainen aina myös kentällä)  ja firmat 70€/joukkue

Tytöt ja pojat alle 16-v (1998 ja sitä nuoremmat) 35€/joukkue.

 

Seinäjoen turnauksen ilmoittautumiset osoitteeseen:

tommy.koponen@peliveljet.com

 

Ulkosäbäkuva2015

Pääyhteistyökumppanit

Katso kaikki kumppanit

SPV Salibandy Oy

etunimi.sukunimipeliveljet.fi
0500 548646
Suntionpolku 2, 60200 Seinäjoki
2626222-8

SPV Salibandy Oy on miesten F-liigan kolminkertaisen Suomen mestarijoukkueen, Seinäjoen Peliveljien (SPV), myynti-, markkinointi- ja hallinnointiyhtiö. Urheiluyhtiö, joka haluaa olla kehityksen kärjessä ja tiennäyttäjänä tässä yhdessä Suomen harrastetuimmista ja nopeimmin kasvavista lajeista.