Kausi päättyy

Salibandykausi 2023-2024 on SPV:n osalta päättynyt. Edellisen kotipelin tavoin KrP kääntää ottelun kolmannessa erässä itselleen ja etenee välieriin voitoin 4-2. Viimeisen pelin tulos 2-3 (0-0, 2-1, 0-2).

Ensimmäinen erä oli kotijoukkueen näkökulmasta mukavaa katseltavaa. SPV hallitsi peliä enemmän ja KrP saatiin pidettyä poissa maalipaikoilta. Kuitenkaan omistakaan paikoista ei saatu sisään, joten avauserä oli maaliton. Toisessakin erässä avausmaalia saatiin odotella lähes puoleenväliin, kunnes lopulta upposi ja Juuso Keskinen sai huudattaa kotiyleisöä. Vain hetkeä aikaisemmin KrP sai ikävää jobinpostia Joona Rantalan loukkaantumisen muodossa. Tästä mustasta hetkestä vierasjoukkue ei kuitenkaan lannistunut, vaan sai tasoitusmaalin, kun vapaaksi jäänyt Kim Hyrkkönen toimitti pallon verkkoon. Kului vain pari minuuttia, kunnes johtoasema saatiin takaisin Konsta Haukkalan maalilla. Erätauolle mentiin maalin johdossa.

Kolmas erä alkoi Mikko Laakson kaukolaukauksella, joka toi näätäpaidat jälleen tasoihin. Ajassa 47.15 KrP siirtyi ensimmäisen kerran ottelussa johtoon Hyrkkösen toisella osumalla, ja se johto piti loppuun asti. Tasoitusta ei saatu aikaan ilman maalivahtia pelatessakaan, ja SPV:n kausi sinetöityi.

LähiTapiolan punainen katsomo jälleen mukana...

LähiTapiolan punainen katsomo jälleen mukana…

...kuten muutkin kannustusjoukot! Tuesta homma ei tänään jäänyt kiinni.

…kuten muutkin kannustusjoukot! Tuesta homma ei tänään jäänyt kiinni!

SPV:n parhaana palkittiin Juuso Keskinen, KrP:n tehokkain oli Kim Hyrkkönen kahdella maalillaan. Rasmus Hasulle torjuntoja tuli 9 ja maalille palanneelle Miro Tuomalalle 17.

Maalikooste

Lehdistötilaisuus

Tulospalvelu

KrP:lle lähetämme onnittelut, kiitokset ja tsempit jatkoon. Tulos on joukkueelle pettymys, mutta se ei muuta sitä, että kulunut kausi on ollut jälleen hieno. Kiitoksemme siitä kaikille tavalla tai toisella mukana olleille. Palaamme ensi kaudella jälleen vahvempina takaisin.

We See Red.

Pääyhteistyökumppanit

Katso kaikki kumppanit

SPV Salibandy Oy

etunimi.sukunimipeliveljet.fi
0500 548646
Suntionpolku 2, 60200 Seinäjoki
2626222-8

SPV Salibandy Oy on miesten F-liigan kolminkertaisen Suomen mestarijoukkueen, Seinäjoen Peliveljien (SPV), myynti-, markkinointi- ja hallinnointiyhtiö. Urheiluyhtiö, joka haluaa olla kehityksen kärjessä ja tiennäyttäjänä tässä yhdessä Suomen harrastetuimmista ja nopeimmin kasvavista lajeista.