SEURAAVA OTTELU:
SEURAAVA KOTIOTTELU:

Kesä on katusählyn aikaa – Joroisissa pelataan 16.6.

Kesä on tullut ja niin saapuvat kesäpelitkin. SPV järjestää pitkän perinteensä mukaisesti jälleen suositun katusählyturnauksen myös itäisessä Suomessa, Joroisissa. Sinne tie vie myös tänä kesänä, ja vajaan kahden viikon kuluttua jo pelataan  Joroisten hulppean liikenneaseman, Neste Jari-Pekan pihassa. Turnaukseen on jo ilmoittautunut ensimmäiset joukkueet ja ilmoittautua voi torstaihin 14.6. asti. Eli jos viikonloppu on vielä avoin ja Joroisten suunta mahdollinen, ei muuta kuin porukka kasaan ja 16.6. Jari-Pekkaan pelaamaan. Turnaus on osa salibandyliiton Tupla katusählykiertuetta, jossa jokaisen osaturnauksen voittaja kutsutaan pelaamaan Suomen mestaruudesta 8.9.2018 Helsinkiin. Eli voittamalla täällä oman sarjasi saat mahdollisuuden pelata Suomen mestaruudesta.katusahlylogo2018

 

Sarjoja turnauksessa on aikuisille miesten, naisten, firma- ja sekasarja (vähintään yksi eri sukupuolta) sekä alle 16-vuotiaille tytöille ja pojille. Aikuisten sarjat maksavat 70 euroa/joukkue ja alle 16-v 35 euroa/joukkue. Pelit pelataan kolmella kolmea vastaan pikkumaaleihin (ja siis ilman maalivahtia). Katusählyn säännöt löytyvät täältä.

Paikalla on tutusti myös SPV:n miesten liigajoukkue huippupelaajineen Mikko Kohosen johdolla. Katusählytapahtumassa jokainen voi myös pelien ohessa kokeilla salibandyn -tutkapisteellä laukauksensa kovuutta tai haastaa kaverinsa ainutlaatuisessa salibandyn pöytäpelissä.

Lauantain turnauksen osa Peliveljistä osa nähdään myös kentällä pelaamassa, joten nyt jos koskaan sinulla on oiva mahdollisuus katsoa, miten pysyt liigapelaajien vauhdissa kentälläkin. Päivän aikana Peliveljiä voi bongata myös jäätelönmyynnistä, sillä tapahtuman kunniaksi jäätelökioskista saa erikoisannoksen, jota myös pelaajat pääsevät maistelemaan ja samalla ovat jututettavana rennoissa kesämerkeissä.

Pelaajat ovat varautuneet olemaan käytettävissä kaikille tutuille ja tuntemattomille myös tällä osalla Suomea, sikäli kun järjestelyjen ja pelien lomassa ehtivät. Tervetuloa paikalle!

Turnaukseen voi ilmoittautua osoitteessa: https://spv.myclub.fi/flow/events/917692

Lisätietoja saa myös SPV:n toimistolta toimisto(at)peliveljet.com tai Tommy Koposelta tommy.koponen(at)peliveljet.com

d8f811e4-3246-4ac5-8663-3dff883e502a

Pääyhteistyökumppanit

Katso kaikki kumppanit

SPV Salibandy Oy

etunimi.sukunimipeliveljet.fi
0500 548646
Suntionpolku 2, 60200 Seinäjoki
2626222-8

SPV Salibandy Oy on miesten Salibandyliigan kolminkertaisen Suomen mestarijoukkueen, Seinäjoen Peliveljien (SPV), myynti-, markkinointi- ja hallinnointiyhtiö. Urheiluyhtiö, joka haluaa olla kehityksen kärjessä ja tiennäyttäjänä tässä yhdessä Suomen harrastetuimmista ja nopeimmin kasvavista lajeista.