SEURAAVA OTTELU:
SEURAAVA KOTIOTTELU:

Konkarihyökkääjä jatkaa Peliveljissä

SPV:n kokeneeseen hyökkäyskalustoon kuuluva Henri Myllymäki, 35, on tehnyt yhden vuoden jatkosopimuksen Peliveljien kanssa. Neljätoista vuotta Peliveljiä edustanut Myllymäki kärsi viime kaudella loukkaantumisista mutta nyt mies on toipumassa jälleen pelikuntoon. Joukkueen luottosenttereihin kuuluva Myllymäki on pelannut liigatasolla 429 ottelua tehoin 211+120=331 (runkosarja & playoff). Palkintokaappia koristaa kolme SM-kultaa, yksi hopea ja neljä pronssia.

”Henkilökohtaisesti katastrofaalisen viime kauden jälkeen intoa piisasi yhä, joten oli luonnollista jatkaa pelaamista Seinäjoella. Meillä on kyllä potentiaalinen nippu kasassa tälle kaudelle ja ainakin alkukesä on ollut todella raikasta tekemistä joukkueelta. Itsellä on vielä kuntoutus käynnissä mutta pikku hiljaa olen palaamassa joukkueen mukaan. Innokkaana ja kehitystä odottavana mennään kohti uutta kautta.” H.M.

Myllymäki viettää tänään (24.6.) 35-vuotissyntymäpäiväänsä. Peliveljet onnittelee!

Pääyhteistyökumppanit

Katso kaikki kumppanit

SPV Salibandy Oy

etunimi.sukunimipeliveljet.fi
0500 548646
Suntionpolku 2, 60200 Seinäjoki
2626222-8

SPV Salibandy Oy on miesten Salibandyliigan kolminkertaisen Suomen mestarijoukkueen, Seinäjoen Peliveljien (SPV), myynti-, markkinointi- ja hallinnointiyhtiö. Urheiluyhtiö, joka haluaa olla kehityksen kärjessä ja tiennäyttäjänä tässä yhdessä Suomen harrastetuimmista ja nopeimmin kasvavista lajeista.