KrP asetti veitsen kurkulle

Pelissä numero 4 haettiin jälleen sarjan tasoitusta, mutta hyvännäköisestä alusta huolimatta KrP käänsi pelin kolmannessa erässä ja otti kolmannen täplän lukemin 5-8 (3-1, 1-2, 1-5).

Heti alkuhetkillä saatiin luotua vaarallisia paikkoja ja ottelu saikin unelma-alun. Jo ensimmäisessä vaihdossa Aaro Tammiranta villitsi yleisöä ja ottelun vanhentuessa kahden minuutin verran, taululla olivat lukemat 2-0 Janne Aution yläkulmalaukauksen jälkeen. KrP turvautui aikaiseen aikalisään ja sen jälkeen ottikin pallonhallinnan. Seuraavankin maalin teki kuitenkin SPV, kun Didrik Lillas siirsi SPV:n jo kolme maalia edelle. Maalin syöttänyt Sami Koski saavutti samalla 1 100 tehopistettä runkosarja ja pudotuspelit yhteenlaskettuna. KrP:kin pääsi maalin makuun avauserässä, tekijänä kukas muukaan kuin Joona Rantala.

5L9A3589.CR3

SPV on salibandyn uusi Tähtiseura, ja liitto suoritti palkitsemisen ottelun yhteydessä.

Toisen erän ensimmäinen maali oli SPV:n käsialaa, kun pallo saatiin pelattua keskelle Jeri Heikkilälle, eikä Heikkilän tarvinnut kuin tökätä pallo ohi Miro Tuomalan. KrP kiri erässä maalin päähän Jere Mattilan ja Lauri Alkin maaleilla ja kolmannen erän alussa peli oli tasan Vili Liposen rystyläiskäisyn myötä. Johtoasema vaihtoi omistajaa, kun Mikko Laakso pelasi poikittaissyötön Rantalalle, joka ohitti Rasmus Hasun. Pian osui Valtteri Viitakoski lähes samoilta jalansijoilta ja kirivaihdetta oli pakko laittaa silmään. Pakkopeli ilman maalivahtia tuotti kimmokkeiden kautta kavennuksen, mutta KrP osui kahdesti tyhjiin.

LähiTapiolan kannustusjoukot hienosti mukana tässäkin ottelussa!

LähiTapiolan mahdollistama punainen katsomo hienosti mukana tässäkin ottelussa!

Tehokkaimmat pelaajat olivat SPV:stä Janne Autio (1+1) ja Sami Koski (0+2), KrP:stä Joona Rantala (2+1). Hasu torjui 13 kertaa, Tuomala 15 kertaa.

Maalikooste

Lehdistötilaisuus

Tulospalvelu

Sarja on nyt lukemissa 3-1 KrP:lle, joten tappioihin ei ole enää varaa. Kirves ei ole kaivossa eikä pyyhe kehässä, vaan taistelumoodi otetaan käyttöön jälleen, kun sarja jatkuu sunnuntaina vieraissa klo 17.00. Silloin Raholan kirouksen on murruttava. Mikäli näin tapahtuu, pelataan kotona jälleen tiistaina. Muussa tapauksessa kausi on ohi.