Kuuden pisteen kanssa joulun viettoon

Lauantaina bussi otti suunnan kohti Mosahallia, jossa EräViikingit isännöivät iltaa tarkoituksenaan estää SPV:n pisteiden saalistus. Peliveljet olivat kuitenkin etevämpiä ja voittivat ottelun maalein 3-8 (1-3, 2-3, 0-2)

Pallo löytyi maalista ensimmäisen kerran viiden minuutin kohdalla, ja sen sinne toimitti Miika Latvala laukauksella kentän laidasta. Kaksi minuuttia myöhemmin Didrik Lillas purjehti kentän läpi ja vei suorituksen maaliin asti ja 11 pelatun minuutin jälkeen Haukkala ohjasi Keskisen syötön ilmasta verkkoihin. EräViikingit ei halunnut siirtyä erätauolle nollat taulussa vaan puoli minuuttia ennen erän päätöstä Juuso Möttönen laukoi kotijoukkueen ensimmäisen.

Toisen erän alussa johto kasvoi takaisin kolmeen maaliin Pelto-Arvon toimesta. Ottelun lähestyessä puoltaväliä alettiin nähdä rangaistuksia enemmän ja vähemmän ja Keskinen siirsi ylivoimalla lukemat 1-5:een. Seuraava ylivoima ei tuottanut tulosta, kun Lukas Krizin huipputorjunta vesitti Pelto-Arvon yrityksen. Ainakin hetkeksi, nimittäin pian Pelto-Arvo pääsi laittamaan irtopallon sisään ja tekemään SPV:n kuudennen maalin. Seuraavassa vaihdossa ErVin Möttönen kuittasi tämän ja teki illan toisen maalinsa. Taistelun tuoksinassa molemmat joukkueet päätyivät pelaamaan sääntöjen vastaisesti ja sen seurauksena nähtiin harvinainen 4vs3-alivoima, joka saatiin selvitettyä ilman takaiskuja. Alivoimalle kuitenkin päädyttiin vielä erän loppuun, ja edellisen erän tapaan EräViikingit onnistuivat pukukoppimaalin teossa. Näin tauolle mentiin kolmen maalin johdossa.

Rangaistuspenkit evät jääneet istumattomiksi kolmannessakaan erässä, vaan SPV pääsi alkuun ylivoimalle, ja Keskinen kiittikin siitä nopealla maalilla. Aaro Tammirannan 3-8-osuma jäi ottelun viimeiseksi maalimerkinnäksi ja jäähyilyn jatkumisesta huolimatta voitto tuli Seinäjoelle selvin lukemin.

SPV:n parhaat pistemiehet olivat Juuso Keskinen ja Jukka-Pekka Pelto-Arvo, joiden molempien tehot olivat 2+1. EräViikinkien tehokkaimmat olivat Simon Stransky kolmella syöttöpisteellä ja Juuso Möttönen kahdella maalilla. Rasmus Hasu torjui SPV-maalilla 12 kertaa ja Lukas Kriz ErVin puolella 18 kertaa.

Maalikooste

Tulospalvelu

5L9A0150.CR3

Kotimatkalle ei vielä päästy, vaan ohjelmassa oli myös visiitti Lahdessa. Tavoitteena ei ollut enempää eikä vähempää kuin kolme pistettä myös tästä kamppailusta, ja tavoite toteutui lukemin 1-5 (0-1, 0-3, 1-1).

Ensimmäisessä erässä kotijoukkue LASB otti pallonhallinnan ja SPV:llä oli vaikeuksia saada oma peli käyntiin. 9 minuutin kohdalla Riku Hakanen taisteli itsensä maalin takaa tekopaikkaan ja näin syntyi ottelun avausmaali. Muita tilastomerkintöjä ei yhden 2-minuuttisen lisäksi nähty. Toinen erä vanheni vain 15 sekuntia, kun Hakasen yritys livahti ohi LASB-maalilla operoineen Pasi Järvisen. Erän edetessä päästiin kokeilemaan ylivoimaa, ja sen viimeisellä sekunnilla Pelto-Arvo viimeisteli tutulta paikalta lukemat 3-0:aan. Erässä nähtiin vielä yksi maali, kun Pelto-Arvo pyöräytti pallon Didrik Lillakselle, joka varmisti Peliveljien neljännen maalin syntymisen.

Kolmannen erän alkuun Mikko Santanen teki kauden avausmaalinsa, jonka jälkeen pelailtiin minuutit pois kellosta. Unelma nollapelistä kuitenkin murskaantui reilu minuutti ennen loppua, kun Niko Einiön laukaus ohitti Rasmus Hasun. Summerin soidessa taululla olivat lukemat 1-5 ja näin tärkeät pisteet lähtivät mukaan.

Tehokkaimmat pelaajat olivat Riku Hakanen kahdella maalilla ja Jukka-Pekka Pelto-Arvo tehoilla 1+1. Torjuntoja kertyi Hasulle 16 ja Pasi Järviselle 19.

Maalikooste

Pelit jatkuvat 30.12. kotikentällä OLS:ia vastaan. Sitä ennen on kuitenkin joulu juhlittavana, joten SPV toivottaa kaikille erityisen hyvää joulun aikaa!