Lähiderbyn voitto kruunasi onnistuneen tuplaviikonlopun

SPV-Jymy 14-5 (5-3, 3-0, 6-2)

Seinäjoella pelattiin historian ensimmäinen liigatason Lähiderby, kun SPV ja Nurmon Jymy kohtasivat sunnuntai-iltana loppuunmyydyllä Urheilutalolla. Koti- ja vierasjoukkueen fanit tarjosivat otteluun hienon tunnelman. Itse pelissä SPV oli lopulta tyly isäntä ja korjasi voiton maalein 14-5.

SPV sai otteluun lentävän lähdön, kun yhdeksän minuutin pelin jälkeen Jyrki Holopainen vei punaiset jo 4-0-johtoon. Matias Mäenpää ja Tommi Hakala rokottivat ensimmäisessä erässä vanhaa seuraansa ja toivat Jymyn kahden maalin päähän. Tämän enempää ei kotijoukkueen peli järkkynyt vaan alusta asti ottelua hallinnut SPV onnistui pelin edetessä parantamaan pallonhallintaansa eikä Jymy lopulta päässyt taistelemaan ottelun voitosta muutamista hyvistä maalipaikoistaan huolimatta. SPV puhkoi Jymyn aktiivista karvausta tehokkaasti ja pääsi ylivoimahyökkäysten ja hyvien kääntöjen kautta rokottamaan vierasjoukkuetta. Derbytunnelmaan syttyivät erityisesti SPV:n tehokaksikko Jari Hankkio ja Konsta Haukkala, jotka viimeistelivät molemmat neljä maalia iltaan.

SPV:n tuplaviikonlopun saldo on täydet kuusi pistettä! Voitolla SPV nousee sarjataulukossa seitsemänneksi yhden ottelun vähemmän pelanneen Happeen ohi.

Seuraava F-liigan ottelu oli merkitty lauantaille 21.11. mutta vierasottelu Oilersia vastaan siirtyy koronatartunnan vuoksi myöhemmin pelattavaksi. Suomen Cup jatkuu seuraavana sunnuntaina 22.11. Seinäjoella. Ottelun vastustaja selviää otteluparista Blackbirds – FBC Turku.

2626222-8

SPV Salibandy Oy on miesten F-liigan kolminkertaisen Suomen mestarijoukkueen, Seinäjoen Peliveljien (SPV), myynti-, markkinointi- ja hallinnointiyhtiö. Urheiluyhtiö, joka haluaa olla kehityksen kärjessä ja tiennäyttäjänä tässä yhdessä Suomen harrastetuimmista ja nopeimmin kasvavista lajeista.