SEURAAVA OTTELU:
SEURAAVA KOTIOTTELU:

Latenkone Oy on hieno tarina tinkimättömästä työnteosta

SPV esittelee alkaneen vuoden ja vuosikymmenen kunniaksi uusia ja jo aimmilla kausilla mukaan liittyneitä kumppaneitaan. Jokaisen vakaan ja eteenpäin menevän seuran taustalle tarvitaan tukijoita ja yhteistyökumppaneita, jotka ovat mukana niin hyvillä kuin huonommillakin hetkillä. Joten olkaapa hyvä!

SPV kiitollisena esittelee – Yhteistyökumppanit parhaasta päästä:

Latenkone Oy

Latenkone Oy on yksi hieno tosielämän tarina aidosta yrittäjyydestä ja työnteolla onnistumisesta. Marraskuussa SPV:n kumppaniksi liittynyt töysäläisyritys on perustajansa Lasse Saarenpään näköinen yritys. Sen alkuhistoria on peräisin Saarepään yläkouluajoilta, kun kiinnostus mopoja ja pienokoneita kohtaan näkyi palona, joka johti pienimuotoiseen yritystoimintaan. Saarenpää hankki käytettyjä mopoja, kunnosti niitä ja myi eteenpäin.

Tänä päivänä koneet ovat aika paljon isompia ja yritys työllistää jo yli 20 henkilöä. Perusidea ei ole silti muuttunut. Käytettyjen koneiden kauppaa tehdään edelleen intohimolla ja samalla pieni pilke silmäkulmassa, aivan kuten aikaan jo mopojen kanssa. Ja yksilöllinen palvelu on edelleen tärkeä osa yrityksen liiketoiminta-ajatusta.

– Matkan varrella on osattu myös uudistua ja kehittää toimintaa. Siitä hyvänä esimerkkinä on viime vuosina voimakkaasti kasvanut lisälaite- ja kauhakauppa sekä konevuokraus.
Myös sponsorointia ja kotiseudun urheiluiseuroja on uskallettu tukea laajemmin kun liiketoimintaa on saatu vakaalle pohjalle, Lasse Saarenpää tiivistää pilke silmäkulmassa.

SPV:n ja Laten Koneen tarinoissa on paljon samaa tinkimätöntä, ”rakkaudesta lajiin” asennetta. Siksi onkin hienoa todeta, että nyt nämä kaksi tarinaa ovat kietoutuneet myös yhteistyökumppanuudeksi.

SPV:n perustajajäsen ja urheilutoimenjohtaja Tommy Koponen onkin hyvin iloinen siitä, että Peliveljien matkaan on löytynyt jälleen yksi hieno pohjalainen yritys, jonka tarinassa on paljon yhteyttä SPV:n omaan historiaan.

–  Kun kuulin Lassen tarinan, ajattelin heti, että tuossa on yritys, jonka kanssa haluamme tehdä yhteistyötä. Olen todella iloinen, että nyt se on totta. Lasse on luonut omalla intohimollaan hienon yrityksen, joka sen lisäksi että kasvaa ja kehittyy, on luonut merkittävästi lisää työpaikkoja alueellaan. Uskon, että pystymme tämän yhteistyön kautta tuottamaan hyvää lisäarvoa molemmat omaan toimintaamme ja ainakin omasta puolestani voin sanoa, että voimme monessa kohtaa ottaa mallia Latenkoneen tarinasta, kuinka kasvu on tapahtunut uskoen lujasti omaan juttuunsa.

Pääyhteistyökumppanit

Katso kaikki kumppanit

SPV Salibandy Oy

etunimi.sukunimipeliveljet.fi
0500 548646
Suntionpolku 2, 60200 Seinäjoki
2626222-8

SPV Salibandy Oy on miesten Salibandyliigan kolminkertaisen Suomen mestarijoukkueen, Seinäjoen Peliveljien (SPV), myynti-, markkinointi- ja hallinnointiyhtiö. Urheiluyhtiö, joka haluaa olla kehityksen kärjessä ja tiennäyttäjänä tässä yhdessä Suomen harrastetuimmista ja nopeimmin kasvavista lajeista.