Lintula vahvistaa SPV-puolustusta 1+1 vuoden jatkosopimuksella

Matias Lintulan, 23, ura jatkuu SPV:ssä 1+1 vuoden jatkosopimuksella. Lintula siirtyi Kooveesta Peliveljiin kaudella 2019-2020 ja on kahdessa vuodessa noussut merkittävään rooliin Peliveljien puolustuksessa.

Erittäin hyvät fiilikset että saatiin sopimus kasaan ja päästään jatkamaan hommia täällä. Semmoinen mukavan nousujohteinen matka on ollut SPV:ssä. Tulin tänne hakemaan roolia ja sitä on sitten tässä kahden vuoden aikana saanut pikku hiljaa entistä enemmän ja ihan peliminuuteillekin kiinni. Tarkoituksena olisi jatkaa samaa rataa ja nousujohteista pelaamista. Uralle tietysti toivoisin samaa suuntaa mikä tässä on ollut. Pyrkimyksenä on ottaa jatkossakin enemmän vastuuta ja sitä kautta auttaa joukkuetta mitaleille myös F-liigan puolella.” -Lintula

Tommy Koponen iloitsee myös ulottuvaisen puolustajan jatkosopimuksesta.

Erinomainen juttu että Matias jatkaa meillä. Ollaan saatu nähdä nousujohteista kehitystä ja (Matias) on pelannut isolla vastuulla viimeisellä kaudella. Lintula pelasi kaikkea muuta paitsi ylivoimaa meillä, joten on tärkeä kaveri meidän puolustuksessa ja tietysti rightin puolelta ampuvana kaverina tuo oman osansa hyökkäykseen. Tärkeä mies ja tärkeä sopimus. Koitetaan saada miehestä vieläkin enemmän irti jatkossa.” Koponen

Joukkue on palannut parin viikon omatoimijaksolta takaisin harjoittelun pariin. Uuteen kauteen valmistautumisen voi aloittaa hankkimalla tulevan kauden kausikortin Tiketistä hintaan 59 euroa. Tarjoushinta on voimassa toukokuun loppuun saakka.

Pääyhteistyökumppanit

Katso kaikki kumppanit

SPV Salibandy Oy

etunimi.sukunimipeliveljet.fi
0500 548646
Suntionpolku 2, 60200 Seinäjoki
2626222-8

SPV Salibandy Oy on miesten Salibandyliigan kolminkertaisen Suomen mestarijoukkueen, Seinäjoen Peliveljien (SPV), myynti-, markkinointi- ja hallinnointiyhtiö. Urheiluyhtiö, joka haluaa olla kehityksen kärjessä ja tiennäyttäjänä tässä yhdessä Suomen harrastetuimmista ja nopeimmin kasvavista lajeista.