SEURAAVA OTTELU:
SEURAAVA KOTIOTTELU:

Miesten edustusjoukkue kaudella 2018-2019

Seinäjoen Peliveljet lähtee kauteen 2018-19 edelliskautta leveämmällä joukkueella. Suurin osa runkopelaajista jatkaa edelleen, mutta joukkueen maalivahtiosasto uudistuu täysin. Ykköstorjujaksi saapui Suomen maajoukkueen ykkösmaalivahti, kolme vuotta Ruotsissa pääsarjassa torjunut Eero Kosonen. Hän sai aisaparikseen naapuriseura Nurmon Jymyssä divarissa laji-ihmisten tietoisuuteen nousseen Rasmus Hasun. Maalivahtiosaston täydentää SPV:n omaa juniorituotantoa edustava, vielä A-juniori-ikäinen Ossi Lallukka. Nurmon Jymystä siirtyi myös puolustaja Ville Rynnäs, jonka on ollut jo vuosia divarin luottopuolustajia, mutta tekee nyt debyyttinsä liigatasolla. Mestaruusvuosilta seuraväelle tuttu Petri Hakonen palasi Ruotsin Superliigasta takaisin Peliveljien väreihin

Merkittävimmät lähtijät ovat maalivahtiosaston parivaljakko Julius Kivimäki ja Hannes Hannula. Lisäksi viime kaudella loukkaantuneen Arttu Kukon kuntoutuminen on vielä vaiheessa, eli hänen jatkonsa joukkueessa on vielä epävarmaa. Myös Tuukka Kivirannan kauden loppupuolella saama alaraajavamma vaatii pitkällisen kuntoutuksen, mutta Kiviranta nähdään silti ensi kaudellakin SPV:n kokoonpanossa.

Tulopuolella on aiemmin mainittujen lisäksi varsin mielenkiintoisia nuoria nimiä omasta tuotannosta, kun mukaan on nostettu kolme nuorten maajoukkuerinkiin kuuluvaa pelaajaa. Näistä hyökkääjän paikalla pelaava Konsta Haukkala on 2001 syntyneenä joukkueen nuorin. Häntä täydentävät puolustajat Miika Latvala ja Jeri Heikkilä, jotka ovat 2000 syntyneitä. Lisäksi viime kaudella SPV:n A-nuorten paras pistemies Juuso Koskela on myös nostettu mukaan liigan harjoitteluryhmään.

Joukkueen päävalmentajana jatkaa Tommy Koponen. Myös viime kaudella valmennustiimissä toimineet Anssi Pietilä ja fysiikkavalmentaja Jiri Kirsilä jatkavat.

SPV myös jatkaa Nurmon Jymyn kanssa jo pari vuotta tehtyä farmiyhteistyötä. Yhteistyö on osoittautunut toimivaksi molempiin suuntiin ja tälläkin kaudella liigakentillä saatetaan nähdä pelaajia, jotka eivät ole suurelle yleisölle vielä niin tunnettuja.

 

Hyökkääjät:
Autio Janne
Hakala Tommi
Hankkio Jari
Haukkala Konsta
Keskinen Juuso
Kiviranta Tuukka (kuntoutuksessa, paluu kentille avoin)
Kohonen Mikko
Koponen Tony (kuntoutuksessa)
Koskela Juuso
Koski Sami
Kuusela Ville
Myllymäki Henri
Pelto-Arvo Jukka-Pekka
Rautio Petro
Sieppi Joni-Arttu

Puolustajat:
Hakonen Petri
Holopainen Jyrki
Heikkilä Jeri
Karjala Harri
Latvala Miika
Mustonen Tuomas
Rynnäs Ville
Urmas Henri
Veikkola Matias

Maalivahdit:
Hasu Rasmus
Kosonen Eero
Lallukka Ossi

Valmennus:
Koponen Tommy, päävalmentaja
Pietilä Anssi, valmentaja
Kirsilä Jiri, fysiikkavalmentaja

Joukkueenjohto ja huolto:
Pertti Ahokas, joukkueenjohtaja
Vesa Pihlajasalo, huoltaja
Teemu Nimell, fysioterapia

 

 

Pääyhteistyökumppanit

Katso kaikki kumppanit

SPV Salibandy Oy

etunimi.sukunimipeliveljet.fi
0500 548646
Suntionpolku 2, 60200 Seinäjoki
2626222-8

SPV Salibandy Oy on miesten Salibandyliigan kolminkertaisen Suomen mestarijoukkueen, Seinäjoen Peliveljien (SPV), myynti-, markkinointi- ja hallinnointiyhtiö. Urheiluyhtiö, joka haluaa olla kehityksen kärjessä ja tiennäyttäjänä tässä yhdessä Suomen harrastetuimmista ja nopeimmin kasvavista lajeista.