SEURAAVA OTTELU:

Mikko Santanen liittyy mukaan Pelivelimiehistöön

Nokian Krp:ssä pelannut Mikko Santanen siirtyy SPV:n miehistöön 1+1 sopimuksella. Santanen on saanut koulupaikan Seinäjoen Ammattikorkeakoulusta ja siirto tuli tätä kautta mahdolliseksi. Aiemmin Santasen tiedotettiin siirtyvän Kooveen riveihin divariin, mutta opiskelupykälä sopimuksessa avasi mahdollisuuden siirtyä Seinäjoelle ja Peliveljiin.

– Todella täpinöissäni olen tästä, hienoja juttuja ja uusia virikkeitä tiedossa. Hienoa olla osa tätä Peliveliporukkaa, ryhmä on heti ensikosketukselta ollut mitä mainioin ja olen tuntenut itseni erittäin tervetulleeksi. Toivottavasti kaudella on heti alusta asti katsomossa hyvin porukkaa ja koitetaan esittää sitten kentällä parastamme, Mikko Santanen kommentoi sopimustaan.

Mikko Santanen

– Mikko on meille hyvä lisä muuten jo valmiina olleeseen ryhmään. Kokeneita miehiä lopetti puolustuksesta ja Mikko tulee hyvään kohtaan joukkueemme prosessiin, ja yhtään ei haittaa sekään, että mies pelaa rightin puolelta. Ensimmäisten treenikertojenkin perusteella tämä oli erittäin osuva kohta tulla Seinäjoelle opiskelemaan ja meidän nuorekkaaseen porukkaan mukaan, kommentoi Tommy Koponen siirtoa.

Tervetuloa Mikko koko Peliveliyhteisön puolesta!

https://www.youtube.com/watch?v=NKFVt_j-UsY

 

Pääyhteistyökumppanit

Katso kaikki kumppanit

SPV Salibandy Oy

etunimi.sukunimipeliveljet.fi
0500 548646
Suntionpolku 2, 60200 Seinäjoki
2626222-8

SPV Salibandy Oy on miesten F-liigan kolminkertaisen Suomen mestarijoukkueen, Seinäjoen Peliveljien (SPV), myynti-, markkinointi- ja hallinnointiyhtiö. Urheiluyhtiö, joka haluaa olla kehityksen kärjessä ja tiennäyttäjänä tässä yhdessä Suomen harrastetuimmista ja nopeimmin kasvavista lajeista.