Myös toinen peli valkoisen joukkueen nimiin

SPV:n sisäisen playoff-sarjan toinen ottelu miteltiin torstaina. Punainen joukkue oli välipäivänä ryhtynyt draft-hommiin ja naarasi tiimiinsä toiselta puolelta Viljami Järvikankaan sekä uutena pelaajana Henri Myllymäen. Myllymäki edusti koko uransa SPV:tä 15 kauden ajan vuodesta 2007 vuoteen 2022 asti. Henu pelasi 445 liigapeliä ja on ollut mukana juhlimassa jokaista SPV:n SM-mitalia.

5L9A0356

Ottelu oli ensimmäistä koitosta tasaisempi ja lopputulos pysyi avoinna loppuun asti. Valkoinen joukkue oli maalin verran parempi ja otti toisen kiinnityksen maalein 4-5 (0-3, 2-0, 2-2).

Ensimmäinen erä oli valkoisten ja avausmaali nähtiin jo ensimmäisellä minuutilla Eero Karjanlahden toimesta. Juho Repo lisäsi johtoa ja avauspelissä mallikkaasti esiintynyt Luukas Salin jatkoi hyviä otteitaan ja siirsi valkoiset jo kolmen maalin johtoon. Toisessa erässä punainen joukkue teki ryhtiliikkeen ja nousi peliin mukaan. Mikko Santanen avasi joukkueen maalihanat heti erän alussa ja 5 minuuttia myöhemmin Arttu Honkonen laukoi pallon tolpan juureen. Viimeiseen erään lähdettiin lukemista 2-3.

Peli näytti jo ratkenneen, kun 10 minuutin täyttyessä valkoinen tiimi oli päässyt kolmen maalin karkumatkalle uuden tulokkaan, Vili Ylikorven kahdella osumalla. Punaiset joutuivat jälleen turvautumaan maalivahdin pois ottamiseen. Kavennusmaaleja saatiin aikaan kaksi kappaletta, kun ensin Teppo Mäkelä kiskaisi ensimmäisen osumansa Urheilutalolla seitsemään vuoteen ja Järvikangas kavensi maalin päähän hetkeä myöhemmin. Molempien maalien syöttäjänä tietysti Sami Koski. Tasoitusmaalia ei enää nähty, joten valkoinen joukkue otti toisen täplän. Punaisten parhaana palkittiin Mikko Santanen ja valkoisten parhaana Luukas Salin.

Sarja on valkoisille 2-0. Seuraava peli nähdään Urheilutalolla tiistaina 16.4. klo 17.45. Tuon ottelun pelaajavahvistuksista ilmoittelemme myöhemmin.