Nokia nappasi kolmannen voiton – SPV pakkovoiton edessä

Nokian KrP – SPV 7-4 (2-1, 2-0, 3-3) Otteluvoitot 3-0

Puolivälieräsarjan kolmas ottelu pelattiin tiistai-iltana Raholassa. SPV otti hyviä kehitysaskelia sunnuntaista mutta kärsi silti kolmannen tappionsa sarjassa. Torstaina joukkue pelaa selkä seinää vasten, kun jatkopaikka vaatii neljä perättäistä voittoa.

Sunnuntain murskatappion jälkeen SPV oli selvästi ottanut itseään niskasta kiinni ja lähti haastamaan kotijoukkue KrP:tä ehjemmällä esityksellä. Näätälauman pelitempo tuotti silti SPV:lle hankaluuksia ja joukkue sortui liikaan jäähyilyyn. Janne Aution johtama ykköskenttä vastasi pelitempoon parhaiten ja sai luotua hyvää painetta KrP-päätyyn. Konsta Haukkala jatkoi kahdella maalilla vahvoja otteitaan pudotuspeleissä.

SPV on ison haasteen edessä, kun paras seitsemästä -sarja on ensimmäisen kerran katkolla torstaina. Kotiyleisön tuki on enemmän kuin tarpeen, joten toivomme Seinäjoen Urheilutalolle jälleen jokaista teistä! Neljäs puolivälierä käynnistyy torstaina kello 18:30. Liput otteluun myy Tiketti.

Pääyhteistyökumppanit

Katso kaikki kumppanit

SPV Salibandy Oy

etunimi.sukunimipeliveljet.fi
0500 548646
Suntionpolku 2, 60200 Seinäjoki
2626222-8

SPV Salibandy Oy on miesten Salibandyliigan kolminkertaisen Suomen mestarijoukkueen, Seinäjoen Peliveljien (SPV), myynti-, markkinointi- ja hallinnointiyhtiö. Urheiluyhtiö, joka haluaa olla kehityksen kärjessä ja tiennäyttäjänä tässä yhdessä Suomen harrastetuimmista ja nopeimmin kasvavista lajeista.