Nokian KrP vahvempi Seinäjoella

SPV-Nokian KrP 3-6 (0-1, 1-2, 2-3)

SPV kärsi vuoden ensimmäisen tappion F-liigassa, kun Nokian KrP oli Seinäjoella vahvempi maalein 3-6. Tappiosta huolimatta Urheilutalolla juhlittiin, sillä Mikko Kohosen numero #17 löysi paikkansa muiden jäädytettyjen rinnalta.

Illan ottelussa kumpikaan joukkue ei saanut tekemisestään parasta mahdollista irti, mutta vierasjoukkue KrP onnistui pallollisissa jaksoissaan kotijoukkuetta paremmin. SPV:llä oli varsinkin toisessa ja kolmannessa erässä hyviä pallonhallintajaksoja, mutta Miro Tuomala pelasi maalillaan loistavan ottelun. Sairaspoissaoloista kärsivä SPV joutui kolmannessa erässä tiivistää peluutustaan kahteen kenttään mutta tarvittavia lisäosumia ei saatu aikaan.

”Ihan ok tekemistä mutta kaksinkamppailuissa oltiin hieman kaveria jäljessä. Sitä kautta he saivat enemmän pallonhallintaa ja itse oltiin taas vähemmän pallolla. Meillä on kuitenkin hyvä jakso menossa että tänään tuli vain kupru siihen.” Ville Kuusela

SPV:ltä maalinteossa onnistuivat Ville Kuusela, Jukkis Pelto-Arvo ja Janne Autio.