Nuoret veivät kokeneita ensimmäisessä pelissä

Peliveljien pitkä kevät käynnistettiin Urheilutalolla tiistaina. Kaksi ensimmäistä erää pelattiin 15 minuutin pituisina juoksevalla peliajalla, kolmas erä pelattiin täysimittaisena normaalein säännöin. Punaisten tiimi oli saanut viime hetkillä lisävahvistuksen joukkueeseensa, kun SPV:tä kaudet 2010-2019 edustanut luottopakki Harri Karjala liittyi joukkueen vahvuuteen.

Nuoruus jyräsi kokemuksen yli ensimmäisessä ottelussa ja ensimmäinen kiinnitys meni SPV Valkoisille lukemin 2-7 (0-1, 1-3, 1-3). Pelissä ei kyttäilty eikä vauhtia säästelty, vaan intensiteetti pysyi yllä. Pelikello oli juossut viiden minuutin verran, kunnes Aaro Tammiranta teki ensimmäisen osuman nostamalla maalin kulmalta pallon ylänurkkaan. Ensimmäiseen erään ei maalipaikoista huolimatta enempää maaleja nähty.

Toista erää oli pelattu vajaan kuuden minuutin verran, jonka aikana valkoiset ottivat kolmen maalin karun tulevaisuuden lupausten, Joona Kajaalan ja Luukas Salinin maaleilla. Punaiset pääsivät tulostaululle Sami Kosken sijoituksella. Erän viimeinen maali oli Tammirannan 1-4 -osuma ja niistä lukemista lähdettiin kohti viimeistä erää. Päätöserässä valkoiset karkasivat entisestään Eero Karjanlahden sekä Matias Haanpään maaleilla. Punaiset ottivat hyvissä ajoin maalivahdin pois ja neljä minuuttia ennen päätöstä ensimmäinen kavennus syntyi, kun Koski löysi Didrik Lillaksen ykkössektorista. Enempää kavennuksia ei tullut, ja kun Tammiranta kuljetti pallon tyhjiin viimeistellen hattutemppunsa, peli päättyi lukemiin 2-7.

Molemmat maalivahdit pelasivat hyvän ottelun ja valkoisten veskari Teppo Liukkonen palkittiin joukkueensa parhaana. Punaisten parhaana palkittiin toinen Teppo, eli Mäkelä.

5L9A4538.CR3

Parhaat pelaajat palkitsi Hotelli-Ravintola Alma!

Sarja jatkuu Urheilutalolla torstaina klo 17.45 ja silloin punainen tiimi janoaa parempaa peliä ja sarjan tasoitusta. Pelaajapuolelle ei näillä näkymin ole tulossa uusia nimiä vielä tuohon otteluun, mutta sarjan edetessä vanhoja tuttuja nähdään kentällä lisää. Tuomaripuolelle on kuitenkin tulossa huipputason vahvistus, vaikka meritoitunut tuomarikaksikko Isomäki-Koponen pärjäsikin kohtalaisesti. Vinkkinä sanottakoon, että kyseisellä herralla on kokemusta jopa Salibandyliigan pudotuspelien tuomaroinnista.

Liput (myydään vain ovella):

Aikuiset 5 €

Seurajäsenet & Lapset (7-12v) 3 €

Sarjakortti 10 € (oikeuttaa pääsyn kuuteen ensimmäiseen otteluun)