SEURAAVA OTTELU:
SEURAAVA KOTIOTTELU:

Nuorten pelaajien esiinmarssi jatkuu

SPV on tehnyt neljä sopimusta nuorisokaartiin lukeutuvien pelaajien kanssa. Näistä jatkosopimuksia on kolme ja uusia yksi. Jatkosopimukset tehtiin Aapo Lokasaaren, 20, Arttu Honkosen, 20, ja Juuso Keskisen, 20, kanssa. Uutena sopimuspelaajana ryhmään liittyy harjoitusringissä jo tällä kaudella ollut ja nuorten maajoukkuessakin esiintynyt Juho Repo, 18.

 

27

Aapo Lokasaaren, 20, sopimus on mallia 2+1. Lokasaari teki debyyttinsä ja samalla heti läpimurtonsa liigakentille kuluneella kaudella. Kokkolan Nibacoksesta lähtöisin oleva Lokasaari pelasi edelliskaudella SPV:n A-nuorten hopeajoukkueessa ja samalla myös kaksoisedustuksella Nibacoksen edustusmiehistössä 2. divisionaa. Lokasaarella on kuitenkin taustalla pelejä myös divarista, jossa hän ehti pelata mm. Jori Isomäen valmennuksessa Blue Foxin joukkueessa. SPV:n liigamiehistössä Lokasaari otti heti alusta alkaen avauskokoonpanon paikan ja nuorukainen pelasikin erittäin kypsästi ja räpsäytti niin runkosarjassa kuin pudotuspeleissäkin myös maalitilinsä auki salibandyliigassa.

 

SPV:ssä pelaaminen on ollut minulla haaveena nuoresta pojasta asti. Olen erittäin tyytyväinen täällä kaikkeen ja on hienoa, että päästään jatkamaan hommia kohti ensi kautta. Todella odottavaisilla fiiliksillä sitä kohti ja virtaa on ihan erityisesti siksikin, kun tämä kausi jäi harmittavasti kesken, Lokasaari kuvailee sopimustaan ja odotuksiaan ensi kauteen.

 

19

Puolustaja Arttu Honkosen sopimus myös 2+1. Arttu Honkonen on SB Vaasan kasvatti ja oli niinikään tärkeässä roolissa edelliskauden SPV:n A-nuorten hopeajoukkueessa. Lokasaaren tapaan Honkonen debytoi salibandyliigassa kuluneella kaudella iskien debyyttiottelussaan SB Welhoja vastaan kaksi tehopistettä. Honkonen kuitenkin loukkasi polveaan ottelun loppupuolella niin, että polvi operoitiin ja loppukausi kului kuntoutuksen parissa. Nyt Honkonen puhkuu intoa ja kuntoutus on jo hyvässä vauhdissa.

– Tosi hyvällä fiiliksellä jatkan SPV:ssä! Seurassa harjoitellaan laadukkaasti ja mahdollisuudet menestykselle on joka kausi. Meillä on iskukykyinen joukkue myös ensi kaudella ja tavoitteet korkealla. Innolla odotan tulevaa kautta! Itsellä muutamaa edellistä kautta ovat varjostaneet loukkaantumiset,  joten nyt on hyvää aikaa hoitaa niitä kuntoon ennen uude kauden alkua.

 

14

Juuso Keskinen jatkaa SPV:ssä 1+1 sopimuksella. Keskinen debytoi SPV liigamiehistössä jo kaudella 2017-18. Pesäpallotaustaakin omaava Keskinen on Nurmon Jymyn kasvatti, joka siirtyi Peliveljiin B-juniori-ikäisenä. A-nuorten pistepörssissä jokaisella kaudella yli kahden tehopisteen vauhdissa ollut Keskinen nousi tällä kaudella liigajoukkueen vakiokokoonpanoon kauden edetessä. Erinomaisen laukauksen ja maalivainun omaava Keskinen tunnetaan myös hyvästä fysiikastaan ja nuorukainen nousikin kauden loppua kohden yhä isompaan rooliin Pelivelimiehistössä. Keskisen loppukausi liigassa oli varsin tehokas hänen tehtailtuaan 15 ottelussa lukemat 12+7=19. A-nuorten SM-sarjassa hän ehti koota tällä kaudella 11 otteluun 29+8=37 ja kaikkinensa kolmella kaudella 34 otteluun 50+34=84 pistettä. Salibandyliigassa hänellä on kasassa 45 ottelua tehopistein 18+17=35. Hieno tilastoerikoisuus löytyy myös divarista, jossa Juuso kävi farmisopimuksen kautta iskemässä naapuriseura Nurmon Jymyssä kolmeen otteluun 5+1=6 pistettä

– Hyvät fiilikset on sopimuksesta. Joukkueessa on käsillä eräänlainen nuorennusleikkaus ja koin, että tämä on hyvä paikka kehittyä myös ensi kaudella. Yhä enemmän junnuja lyö itsensä joukkueeseen sisään ja itse koen, että jo ensi kaudella pystyn auttamaan joukkuetta enemmän kuin koskaan aiemmin. Tietenkin toivon saavani vastuuta, mutta se tietysti pitää ansaita teoilla eikä sanoilla. Erittäin odottavaisin mielin lähden kauteen! Meillä on nyt sopiva ripaus kokemusta ja paljon taitavia ja nälkäisiä nuoria, Keskinen kertoo tuntemuksistaan ja ensi kauden SPV:stä.

 

12-2

Juho Repo, 18, on pitkän linjan SPV juniori, joka kuuluu 2001 -syntyneiden lahjakkaaseen ikäluokkaan. Revon ensimmäinen liigasopimus on mallia 2+1.  Viimeisinä vuosina pääasiassa keskushyökkääjänä pelanneella Revolla on jo junorisarjoista SPV mittapuussa poikkeuksellista menestystä, sillä häneltä löytyy Suomen mestaruus B-pojista, hopeaa A:n ja pronssia C-nuorten SM sarjasta. Rightin puolelta ampuva nuorukainen debytoi menneellä kaudella niin nuorten maajoukkueessa kuin myös SPV:n liigamiehistössä. Liigadebyytissään pelannut Repo iski heti tehot 2+0.  A-nuorten SM -sarjassa hänellä on kertynyt 40 0ttelussa 36+25=61 pistettä.

Oon tosi innoissani ensi kaudesta, tosi hyvillä fiiliksillä lähden sitä kohti. Tuntuu, että SPV on just sopiva paikka mulle opetella liigapelaajaksi. Ympärillä on sen tasoisia kavereita, että niistä on helppo ottaa mallia ja oppia, Repo kertoo tunnelmistaan sopimuksen suhteen.

Pääyhteistyökumppanit

Katso kaikki kumppanit

SPV Salibandy Oy

etunimi.sukunimipeliveljet.fi
0500 548646
Suntionpolku 2, 60200 Seinäjoki
2626222-8

SPV Salibandy Oy on miesten F-liigan kolminkertaisen Suomen mestarijoukkueen, Seinäjoen Peliveljien (SPV), myynti-, markkinointi- ja hallinnointiyhtiö. Urheiluyhtiö, joka haluaa olla kehityksen kärjessä ja tiennäyttäjänä tässä yhdessä Suomen harrastetuimmista ja nopeimmin kasvavista lajeista.