Onnistunut kasvojenpesu

Lauantain nöyryytyksen jälkeen käytiin ostamassa litrakaupalla saippuaa ja maanantaina oli kasvojenpesun aika. Mestarikandidaatti Nokian KrP kaatui ensimmäistä kertaa tällä kaudella suvereenin esityksen jälkeen maalein 8-2 (4-0, 2-1, 2-1).

SPV otti pallonhallinnan heti alkuvihellyksestä ja tuloskin syntyi. Avausmaali nähtiin jo kahden minuutin jälkeen Riku Hakasen laukomana ja kaksi minuuttia myöhemmin Miika Latvala pommitti lukemat 2-0:aan. Erä jatkui taidokkaana pelinä ja ajassa 14:16 Juuso Keskinen laittoi nimensä mukaisesti keskeltä pallon verkkoihin. Erätauolle päästiin mukavissa 4-0 -lukemissa, kun Keskinen ryösti pallon ja teki illan toisensa.

Toinen erä alkoi kavennuksella, jonka aiheutti Joonatan Kovasen sijoitus ylähyllylle. Jotta nokialaisten ketsuppipullo ei pääsisi avautumaan, Jeri Heikkilä kuittasi kovalla laukauksella. Ottelun puolivälin täytyttyä Konsta Haukkala sai juostua paineen alta maalintekopaikkaan ja tulos oli suotuisa. Näin erätauolle päästiin viiden maalin johdossa.

Kolmannessa erässä hallinta oli enemmän KrP:llä ja Peliveljet päätyivät puolustusasemiin. Puolustus kesti erän viimeiselle seitsemälle minuutille, kunnes Juuso Ahola toi vierasjoukkueelle helpotusta. Enempää kavennusmaaleja ei nähty, ja SPV osui vielä kahdesti tyhjiin, Haukkalan ja Jukkis Pelto-Arvon parannellessa maalintekotilastojaan.

SPV:stä eniten pisteitä keräsivät Riku Hakanen (1+3) ja Juuso Keskinen (2+1). KrP:n maaleista vastasivat Joonatan Kovanen ja Juuso Ahola. Rasmus Hasu torjui 14 kertaa, Miro Tuomala 8.

Maalikooste

Lehdistötilaisuus

Tulospalvelu

Päävalmentaja Jori Isomäen mietteet: ”Oilers-pelin jälkeen pidettiin Teams-palaveri joukkueen kanssa, ja siinä yritin avata sitä, että pelin rytmiä mietittäisiin paremmin ja jätetään pois tyhmät haastot ja pallonmenetykset, mitä Espoossa nähtiin. Nyt saatiin hallittua rytmiä hyvin sekä pallollisena että ilman palloa. Olemme nuori joukkue ja edelleen hieman kärsimättömiä omassa pelaamisessa, ja pelin läpivienti on ollut vaikeaa. Yritetään saada nopeasti maaleja vääriin hetkiin ja päästetyt maalit pitää päästä heti kuittaamaan. Tänään onnistuttiin läpiviennissä 60 minuuttia. Kärsivällisyyttä painotetaan edelleen.”

Runkosarjaa on jäljellä viisi ottelua, ja Isomäki kommentoi joukkueen kuntoa: ”Lauantain jälkeen näytti, ettei olla missään kunnossa ja nyt näyttääkin toisenlaiselta. Tietysti vaikuttaa, kuka pudotuspeleissä tulee vastaan ja miten pystytään siihen valmistautumaan. Ok-kunnossa ollaan, pärjätään silloin kun pystytään esittämään parastamme, mutta tasaisuutta vielä haetaan.”

Joten työ. Se jatkuu. Ja niin tekevät myös pelit. Seuraavan kerran isketään sunnuntaina 18.2. kotona klo 17.00. Tulkaa seuraamaan punaisten otteita myös silloin, vastustajana FBC Turku!