Peliveljet taipui jatkoajalla Classicille – tärkeä piste plakkariin

SPV-Classic 4-5 ja. (1-1, 2-2, 1-1, 0-1)

Viime aikoina pöpöjen ja ottelusiirtojen takia koetuksella ollut SPV isännöi helmikuun viimeisessä ottelussaan Tampereen Classicia. Lopputuloksena jälleen lukemat 4–5, tällä(kin) kertaa Classicin hyväksi.

Ottelun kulkua leimasi jollain tavalla sana levoton. Peliveljien rikkonainen treenikausi ja Classicin monen ykkösmiehen poissaolot saattoivat vaikuttaa siihen, että kumpikaan joukkue ei saanut kovin pitkiksi jaksoiksi peliä hallintaansa. Myös jäähyt sävyttivät peliä. Erikoistilanteet olivat muutenkin ratkaisevia: Classicin toisen erän kaksi maalia syntyivät perätysten 5vs3- ja 5vs4-ylivoimalla, SPV:n tehtyä yhden ylivoimamaalin ja viimeisen osuman ilman maalivahtia, kuudella viittä vastaan.

Classicin tähti oli tänään hattutempun laukonut Albert Koskinen. Peliveljien maaleista vastasivat Jukka-Pekka Pelto-Arvo kahdella osumallaan, Jari Hankkio ylivoimamaalillaan sekä Juuso Keskinen, joka syötti lisäksi kaksi maalia. SPV:n parhaana palkittiin maalivahti Rasmus Hasu, joka oli varmana muurina pallon tiellä monessa sykähdyttävässä tilanteessa.

Peliveljillä on runkosarjaa jäljellä neljän ottelun verran. Vierasotteluissa kohdataan Oilers (su 6.3.) ja Karhut (ke 9.3.). Kotihallissa SPV saa vastaansa vielä Steelersin (la 5.3.) sekä Happeen (su 13.3.).