Punainen joukkue tasoitti sarjan murskavoitolla

Nyt on myös punainen joukkue herännyt kunnolla kevään peleihin. Se jatkoi siitä, mihin tiistaina jäi ja tasoitti voitot 2-2:een. Loppulukemat Sykehallilla 2-9 (1-4, 0-2, 1-3).

Avausmaalin tekaisi Janne Autio puolentoista minuutin pelin jälkeen. Seitsemän minuutin kohdalla lukemat olivat 0-3 Tuomas Mustosen ja Didrik Lillaksen osuessa maalipuiden väliin. Matti Jyrkiäinen rikkoi valkoisten kuparisen mutta tauolle mentiin punaisten kolmen maalin johdossa, kun Juuso Keskisen maaveivi upposi verkkoon. Toisessa erässä osuivat punaisten Lillas ja Mikko Santanen.

Kolmatta erää mentiin yli puolenvälin, kunnes Sami Koski löysi kulmavaparista Lillaksen, joka viimeisteli hatullisen. Ja hattutempustahan palkitaan TMK Machineryn lippalakilla. Punainen osui vielä kahdesti Santasen maalilla ja Lillaksen neljännellä. Pelin viimeisestä maalista, valkoisten kavennuksesta vastasi Joona Kajaala.

Alman jäätelökioski palkitsi punaisten parhaana hienosti maalilla esiintyneen Rasmus Hasun ja valkoisten puolelta Matti Jyrkiäisen.

5L9A5317.CR3

Pelissä julkistettiin myös uusi jatkosopimus. Santeri Uusi-Laitila jatkaa SPV:ssä ainakin pari seuraavaa kautta. Miehen sopimus on mallia 2+1.

Vuonna 2003 syntynyt Uusi-Laitila on esiintynyt liigajoukkueessa puolustajana kolmen edellisen kauden ajan ja 84 otteluun ovat kertyneet tehot 10+22=32. Santeri on juuri niitä nuoria taitavia pelaajia, joihin SPV luottaa ja siksi olemmekin iloisia tästä sopimuksesta!

5L9A5207.CR3

Sarja etenee ensi viikkoon tilanteessa 2-2 ja seuraavan pelin voittaja ottaa itselleen katkomahdollisuuden kutospeliin. Viides ottelu mitellään tiistaina 23.4. klo 17.45 Urheilutalolla.